ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ideal: Αντικατάσταση του VSEF/Fund από τους μεριδιούχους επενδυτές του

Tο επενδυτικό κεφάλαιο Virtus South European Fund, έπαυσε τη λειτουργία του και διένειμε αυτούσια στους μεριδιούχους επενδυτές του, ως μέρος της περιουσίας του, το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που αυτό κατείχε.

Την παύση της λειτουργίας του Virtus South European Fund και τη διανομή στους μεριδιούχους επενδυτές του του συνόλου των μετοχών που αυτό κατείχε γνωστοποίησε ο όμιλος Ideal. Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι η αντικατάσταση της συμμετοχής του Fund στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, από τους μεριδιούχους επενδυτές του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η εταιρεία με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε.Δ.Ε.Σ. (εφεξής: η «Εταιρεία»), σε συνέχεια των ανακοινώσεών της, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις μεταβολές στα δικαιώματα ψήφου της, καθώς και των αναφορών που είχε κάνει στο από Μάϊου 2021 Πληροφοριακό της Σημείωμα και στο από 27.7.2021 Ενημερωτικό της Δελτίο, ανακοινώνει πως το επενδυτικό κεφάλαιο Virtus South European Fund (VSEF / Fund), μέχρι πρότινος μέτοχος της Εταιρείας, έπαυσε τη λειτουργία του και διένειμε αυτούσια στους μεριδιούχους επενδυτές του, ως μέρος της περιουσίας του, το σύνολο των μετοχών της Εταιρείας που αυτό κατείχε.

Αποτέλεσμα αυτής της διανομής είναι η αντικατάσταση της συμμετοχής του Fund στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, απευθείας από τους μεριδιούχους επενδυτές του Fund.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Μεταβολές στα δικαιώματα ψήφου διευθυντικών στελεχών

Οι κ.κ. Βασίλειος Κάτσος και Ελένη Κάτσου ελέγχουν έμμεσα 1.645.160 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,23% του συνολικού αριθμού των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.