ΓΔ: 1236.2 1.25% Τζίρος: 94.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ideal: Αντικατάσταση του VSEF/Fund από τους μεριδιούχους επενδυτές του

Tο επενδυτικό κεφάλαιο Virtus South European Fund, έπαυσε τη λειτουργία του και διένειμε αυτούσια στους μεριδιούχους επενδυτές του, ως μέρος της περιουσίας του, το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που αυτό κατείχε.

Την παύση της λειτουργίας του Virtus South European Fund και τη διανομή στους μεριδιούχους επενδυτές του του συνόλου των μετοχών που αυτό κατείχε γνωστοποίησε ο όμιλος Ideal. Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι η αντικατάσταση της συμμετοχής του Fund στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, από τους μεριδιούχους επενδυτές του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η εταιρεία με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ Α.Β.Ε.Ε.Δ.Ε.Σ. (εφεξής: η «Εταιρεία»), σε συνέχεια των ανακοινώσεών της, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις μεταβολές στα δικαιώματα ψήφου της, καθώς και των αναφορών που είχε κάνει στο από Μάϊου 2021 Πληροφοριακό της Σημείωμα και στο από 27.7.2021 Ενημερωτικό της Δελτίο, ανακοινώνει πως το επενδυτικό κεφάλαιο Virtus South European Fund (VSEF / Fund), μέχρι πρότινος μέτοχος της Εταιρείας, έπαυσε τη λειτουργία του και διένειμε αυτούσια στους μεριδιούχους επενδυτές του, ως μέρος της περιουσίας του, το σύνολο των μετοχών της Εταιρείας που αυτό κατείχε.

Αποτέλεσμα αυτής της διανομής είναι η αντικατάσταση της συμμετοχής του Fund στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, απευθείας από τους μεριδιούχους επενδυτές του Fund.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

LabrosPapakonstantinou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Αύξηση στα EBITDA 10% στο α’ τρίμηνο, επιστροφή κεφαλαίου 0,19 ευρώ

Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 2% και ανήλθε στα 43 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA έφτασαν τα 7,9 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 10%. Τα κέρδη προ φόρων και τόκων ενισχύθηκαν κατά 11% στα 7 εκατ. ευρώ.
Ideal
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Αύξηση 50% στα EBIDTA το 2022, επιστροφή κεφαλαίου 0,2 ευρώ

«Το χαρτοφυλάκιο των εταιρειών μας θα διαγράψει και το 2023 ανοδική πορεία και στόχος μας είναι να προσφέρουμε σημαντικές αποδόσεις στους μετόχους μας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας Λάμπρος Παπακωνσταντίνου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Ideal Holdings ελέγχει πλέον το 100% της Byte Computers

Στο πλαίσιο της άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς, η Ideal απέκτησε 422.758 κοινές ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της εταιρείας ΒΥΤΕ, με αντάλλαγμα ίσο με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης.