ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το ομόλογο με ρήτρα αειφορίας της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

To Δ.Σ. της Επιτροπής έδωσε το «πράσινο φως» στην έκδοση ομολόγου με ρήτρα αειφορίας συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ και επταετούς διάρκειας της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ για την έκδοση ομολογιακού δανείου 300 εκατ. με ρήτρα αειφορίας αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το Δ.Σ. της Επιτροπής αποφάσισε επίσης την χορήγηση άδειας λειτουργίας στην GHCO Europe, καθώς και την επιβολή προστίμου στην Ίντεργουντ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 939η/2.12.2021 συνεδρίασή του αποφάσισε:

• Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 300.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου.

• Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην εταιρία με την επωνυμία GHCO EUROPE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ώστε να παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες και δραστηριότητες (i) της λήψης και διαβίβασης εντολών σχετικών με ένα ή περισσότερα χρηματοπιστωτικά μέσα και (ii) της διενέργειας συναλλαγών για ίδιο λογαριασμό, επί των χρηματοπιστωτικών μέσων 1-5 του τμήματος Γ του Παραρτήματος ΙΙ του ν. 4514/2018.

• Την επιβολή προστίμου ύψους € 5.000 στην εταιρία ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 5 παρ. 3 του ν. 3556/2007, λόγω μη ορθής σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ κατάρτισης της ενοποιημένης οικονομικής κατάστασης της περιόδου 1.1.- 30.6.2015

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε την δημόσια πρόταση της Πειραιώς για Trastor

Η Τρ. Πειραιώς προσφέρει τίμημα 1,25 ευρώ ανά μετοχή για το μέρος του μετοχικού κεφαλαίου που δεν κατέχει ήδη με τη δημόσια πρόταση να αφορά 4.904.553 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό ύψους περίπου 3,25%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Safe Bulkers: Αγορά 4 πλοίων με τα κεφάλαια του κοινού ομολογιακού δανείου

Τα αντληθέντα κεφάλαια είναι κατατεθειμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας σε ευρώ και θα παραμείνουν σε ευρώ ή σε δολάρια Η.Π.Α., κατ’ επιλογή της εταιρείας, έως την πλήρη διάθεσή τους.