ΓΔ: 860.06 1.04% Τζίρος: 80.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
KnoWi
Πηγή: Sunlight

Sunlight: Παρουσιάζει το KnoWi, το νέο σύστημα παρακολούθησης μπαταριών

Το KnoWi βοηθά τους χρήστες να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των μπαταριών της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα συλλέγει πληροφορίες για τη διαχείριση των περονοφόρων και υποστηρίζει την αποτελεσματική ενεργειακή χρήση τους.

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας και παραγωγής ολοκληρωμένων και καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές και εκτός δρόμου εφαρμογές, παρουσιάζει το KnoWi, το νέο Σύστημα Παρακολούθησης Μπαταριών (BMS) για μπαταρίες έλξης μολύβδου-οξέος.

Το KnoWi είναι το πιο προηγμένο BMS της αγοράς για μπαταρίες έλξης μολύβδου-οξέος, σχεδιασμένο να βελτιώσει τη διαχείριση και τις επιδόσεις τόσο των μπαταριών, όσο και των περονοφόρων στα οποία τοποθετούνται. Πρωτοπορώντας στον κλάδο, το KnoWi της Sunlight προσφέρει σύνδεση σε Wi-Fi και GSM που εξασφαλίζει διαρκή παρακολούθηση και καταγραφή στοιχείων σε πραγματικό χρόνο, για βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Και μάλιστα χωρίς επιπλέον εξοπλισμό, όπως θύρες ή πύλες δικτύου. 

Το KnoWi βοηθά τους χρήστες να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των μπαταριών της Sunlight, ενώ ταυτόχρονα συλλέγει πληροφορίες για τη διαχείριση των περονοφόρων και υποστηρίζει την αποτελεσματική ενεργειακή χρήση τους. Το Σύστημα Παρακολούθησης συνδέεται με εύχρηστους διαδικτυακούς πίνακες, στους οποίους προβάλλονται πληροφορίες που μεταφορτώνονται αυτόματα στην cloud πλατφόρμα GLocal της Sunlight. Η πλατφόρμα καταγράφει, σε πραγματικό χρόνο, κομβικές παραμέτρους για τη λειτουργία της μπαταρίας. Έτσι, διασφαλίζει ιδανικό χρόνο εκτός λειτουργίας (downtime) και συντήρησης, μειώνοντας το κόστος.
 
Επιπλέον, τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του KnoWi χρησιμοποιούν εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης για να προτείνουν ακόμη πιο καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας, βάσει των προφίλ μπαταρίας και περονοφόρου που καταγράφουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση και την κατανάλωση ενέργειας. Ειδικό υπολογιστικό εργαλείο συλλέγει και επεξεργάζεται τις πληροφορίες αυτές, και προτείνει αντικατάσταση με την πλέον κατάλληλη μπαταρία λιθίου της Sunlight για κάθε είδος χρήσης.   

Σχολιάζοντας τη διάθεση του KnoWi στην αγορά, η διευθύντρια Marketing της Sunlight Group, Ιωάννα Γαβριελάτου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στην αγορά ένα έξυπνο προϊόν που καθιστά τις μπαταρίες ακόμη πιο έξυπνες. Το KnoWi θα δώσει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να παίρνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για τις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας που χρησιμοποιούν, σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Στην καρδιά των δραστηριοτήτων της Sunlight στην Έρευνα & Ανάπτυξη, με έμφαση στο λίθιο, είναι η δέσμευσή μας να βελτιώνουμε την ποιότητα και αποδοτικότητα των προϊόντων μας. Διότι αυτό μας επιτρέπει να πρωτοπορούμε στον κλάδο προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα – όπως το Σύστημα Παρακολούθησης Μπαταριών KnoWi και η πλατφόρμα GLocal. Προϊόντα και εφαρμογές που αντανακλούν το μετασχηματισμό μας σε εταιρεία που υιοθετεί πλήρως τις αρχές του τεχνολογικού αγνωστικισμού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Technoform_Sunlight Group
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία εξαγοράς του 70% της Technoform από τη Sunlight Group

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Sunlight συνεχίζει να υλοποιεί το επιχειρηματικό της πλάνο για επέκταση της παραγωγικής δυναμικής της σε μπαταρίες και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου.
sunlight-bmg energy-mpataries-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην αγορά της Ιταλίας η Sunlight, συμφωνία με την BMG Energy

Η Sunlight ενισχύει το αποτύπωμά της στην Ιταλία και μαζί με την BMG Energy θέλει να εδραιώσει την θέση της στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας στην γειτονική χώρα μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 5 εκ. ευρώ.