ΓΔ: 882.55 0.38% Τζίρος: 4.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:35:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Τιταν

Σύμβαση ρευστότητας με την Bank Degroof υπέγραψε η Titan Cement

Με τον ορισμό της Bank Degroof Petercam SA ως παρόχου ρευστότητας, η Titan Cement International SA επιδιώκει την αύξηση της ρευστότητας των μετοχών της στη ρυθμιζόμενη αγορά του Euronext στις Βρυξέλλες

Η Titan Cement International SA ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης ρευστότητας με την Bank Degroof Petercam SA.

Με τον ορισμό της Bank Degroof Petercam SA ως παρόχου ρευστότητας, η Titan Cement International SA επιδιώκει την αύξηση της ρευστότητας των μετοχών της στη ρυθμιζόμενη αγορά του Euronext στις Βρυξέλλες.

Η σύμβαση μεταξύ της Bank Degroof Petercam SA και της Titan Cement International SA είναι σύμφωνη με το Εγχειρίδιο Κανόνων του Euronext περί των παρόχων ρευστότητας και τίθεται σε ισχύ στις 21/11/2019.

Επιπρόσθετα, η Titan Cement International SA ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης με την EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. στις 06 Νοεμβρίου 2019 με σκοπό την ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Οι όροι της εν λόγω σύμβασης είναι σύμφωνοι με τους γενικούς κανόνες που προβλέπει το Χρηματιστήριο Αθηνών για αυτή την κατηγορία συμβάσεων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε νέα επένδυση ύψους 35 εκατ. δολ. προχωρά ο όμιλος ΤΙΤΑΝ στις ΗΠΑ

Η επένδυση θα αναβαθμίσει την εισαγωγική δυναμικότητα του ομίλου στις ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα θα αυξήσει τη δυνατότητα παροχής τσιμέντου και τσιμεντοειδών προϊόντων με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στη χώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Ανακοίνωσε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10 εκατ.

Το πρόγραμμα αναμένεται να έχει διάρκεια έξι μηνών και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει την 14η Οκτωβρίου 2021. Οι μετοχές δύνανται να διατεθούν σε στελέχη του Ομίλου στα πλαίσια της πολιτικής παροχής κινήτρων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Tο πρώτο φορτηγό που θα κινείται με «καθαρό καύσιμο» LNG

Mέσω της χρήσης LNG σε βαρέα οχήματα επιτυγχάνεται μείωση έως 25% στις εκπομπές CO2 και ταυτόχρονα εξαλείφονται κατά 100% οι εκπομπές SΟx (οξείδια του θείου) και μικροσωματιδίων, ενώ οι εκπομπές ΝΟx (οξείδια του αζώτου) μειώνονται κατά 80%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Άλμα κερδών 158% μετά τη μείωση εξόδων για τόκους

Στα 142,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα EBITDA, με τα καθαρά κέρδη να υπερδιπλασιάζονται και να φθάνουν στα 58 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο του 2021. Ενισχυμένη η δραστηριότητα του ομίλου στις περισσότερες περιοχές.