ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΙΤΑΝ

Φρένο στο ΧΑ - γκάζι διεθνώς, το placement της Πειραιώς και το ομόλογο Intralot

«Χωνεύει» την άνοδο το ΧΑ, την ώρα που η Nvidia πυροδοτεί τον επενδυτικό ενθουσιασμό διεθνώς. Το placement της Τρ. Πειραιώς επόμενο ορόσημο, έντονο ενδιαφέρον για το ομόλογο της Intralot και πρωτόγνωρο ράλι για την Τιτάν.
ΑΓΟΡΕΣ

Η νέα σελίδα για τις εισηγμένες και οι προσδοκίες για ξένα κεφάλαια

Ανθεκτικότητα της αγοράς σε υψηλά 13 ετών, με στήριξη από την εξαιρετική πορεία των εισηγμένων εταιρειών και την προσδοκία ότι το placement της Τρ. Πειραιώς θα γίνει καταλύτης για την προσέλκυση νέων κεφαλαίων.
Euro, stocks, markets, xrimatistirio
MARKET MAKER

Ο ακάθεκτος Γενικός Δείκτης, τα ρεκόρ Motor Oil - Τιτάν και το σερί της ΓΕΚ Τέρνα

Η υπέρβαση των 1.400 μονάδων κόντρα στην υποχώρηση βαριών χαρτιών, η Motor Oil και η Τιτάν έπιασαν ιστορικά υψηλά, η Aegean με διψήφια κέρδη, η Lamda σε αφύπνιση και το ράλι της Q&R με νέα βασική μέτοχο.
Stocks, Markets, Xrimatistirio, Agores
ΑΓΟΡΕΣ

Γιατί οι ξένοι βλέπουν... πάμφθηνο το ΧΑ και φέρνουν συνεχώς κεφάλαια

Ξεπερνά τα 600 εκατ. ευρώ ο τζίρος των τεσσάρων πρώτων συνεδριάσεων του Φεβρουαρίου. Οι ξένοι διαχειριστές κεφαλαίων κάνουν συγκρίσεις και βρίσκουν χαμηλές τις αποτιμήσεις στο ΧΑ. Τι δείχνει η πορεία του MSCI.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς επιταχύνει με εξαγορές η Τιτάν την παραγωγή «πράσινου» τσιμέντου

Η πρόσβαση στο υλικό της ποζολάνης αντικαθιστά το ρυπαρό κλίνκερ που αποτελεί την πρώτη ύλη για το τσιμέντο. Στόχος έως το 2026 το «πράσινο» τσιμέντο να αποτελεί το 50% της συνολικής παραγωγής του ομίλου.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Αποκτά βάθος το χρηματιστήριο και αναβαθμίζονται οι προοπτικές του

Στο κατώφλι των 1.300 μονάδων βρίσκεται πλέον το ελληνικό χρηματιστήριο, κλείνοντας για ακόμη μια εβδομάδα θετικά. Παρά τις εύλογες ρευστοποιήσεις, η αγορά κρατάει όλα τα τεχνικά της κεκτημένα, εν μέσω άριστου κλίματος διεθνώς.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Το φρενάρισμα από Λαγκάρντ, οι κινήσεις των τραπεζών, το υψηλό της ΔΕΗ και η Τιτάν

Η παρέμβαση της ΕΚΤ που έκοψε τη φόρα των ευρωπαϊκών αγορών, οι διαφορετικές ταχύτητες στις τράπεζες, η συνεχιζόμενη αθόρυβη άνοδος της ΔΕΗ, τα υψηλά της Τιτάν από την εποχή της τριπλής εισαγωγής και το triple witching.