ΤΙΤΑΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Μικρότερες οι συνέπειες της πανδημίας από την αρχική εκτίμηση

Η λειτουργική κερδοφορία από τον Ιανουάριο έως και τον Μάιο βελτιώθηκε σε σύγκριση με το 2019 και τα EBITDA αυξήθηκαν κατά 5,5% φθάνοντας τα €97,3 εκ., κυρίως λόγω του χαμηλότερου κόστους των καυσίμων.
Titan
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΙΤΑΝ: Ψηφιακή πλατφόρμα για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του εργοστασίου στην Ευκαρπία

Από τον συνδυασμό της χρήσης εναλλακτικών καυσίμων, θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας, το εργοστάσιο της Ευκαρπίας εξοικονομεί ετησίως περί τους 165.000 τόνους διοξειδίου του άνθρακα (CO2).
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβολική διαμαρτυρία για καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

Μέλη της πρωτοβουλίας 114 συλλόγων, σωματείων και φορέων έπαιξαν συμβολικά ποδόσφαιρο για να στείλουν, όπως ανέφεραν, το μήνυμα οτι «δεν γίνεται να παίζεται μπάλα στις πλάτες και με την υγεία των τοπικών κοινωνιών».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Με τηλεδιάσκεψη η Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 14 Μαΐου

Οι μέτοχοι, οι οποίοι θα έχουν εγκαίρως ολοκληρώσει τις Διατυπώσεις Συμμετοχής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη Γενική Συνέλευση με απευθείας μετάδοση μέσω διαδικτύου (webcast).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιτάν: Ο Όμιλος θα απορροφήσει τις συνέπειες του κορονοϊού

Παρότι η πανδημία μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες στις δραστηριότητες του Ομίλου το 2020, η διοίκηση εκτιμά ότι θα απορροφήσει αυτές τις συνέπειες, οι οποίες δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υψηλοί στόχοι από τον όμιλο Τιτάν για μείωση ρύπων κατά 20%

Να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 13% από το 1990 έως το 2019, παρά την αλματώδη αύξηση της παραγωγικής του δυναμικότητας στην πορεία αυτών των ετών, έχει πετύχει ήδη ο όμιλος Τιτάν.