ΓΔ: 855.33 0.49% Τζίρος: 30.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:46:15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
intrakat
Τα γραφεία διοίκησης της Intrakat. Πηγή: Intrakat

Intrakat: Απόκτηση μεριδίου 6,2% από τη Strongview του Δ. Θεοδωρίδη

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στις 20/1 η Strongview, μέσω της Voicecolour Investments Limited απέκτησε 3.000.000 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 6,247% του συνόλου των μετοχών.

Την απόκτηση μεριδίου 6,247% από την εταιρεία Strongview Holdings, στην οποία μοναδικός μέτοχος είναι ο κ. Δ. Θεοδωρίδης, δημοσιοποίησε η Intrakat μέσω χρηματιστηριακής της ανακοίνωσης. 

Το συνολικό μερίδιο που κατέχει η Strongview Holdings φθάνει στο 14,44%. 

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση: «Η Intrakat, σε συνέχεια των από 21/01/2022 γνωστοποιήσεων της εταιρείας Strongview Holdings Limited (για λογαριασμό αυτής και της Voicecolour Investments Limited) και του κ. Δημήτριου Θεοδωρίδη, σχετικά με τα δικαιώματα ψήφου αυτών επί μετοχών της Εταιρείας, όπως τα εν λόγω δικαιώματα διαμορφώθηκαν στις 20/01/2022, γνωστοποιεί τις ακόλουθες μεταβολές επί των δικαιωμάτων ψήφου επί των μετοχών της Εταιρείας:

Την 20/01/2022 η Voicecolour Investments Limited, η οποία έχει νομίμως συσταθεί και υφίσταται σύμφωνα με το Δίκαιο της Δημοκρατίας της Κύπρου και έχει μοναδικό μέτοχο την εταιρεία με την επωνυμία Strongview Holdings Limited, απέκτησε 3.000.000 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 6,247% του συνόλου των μετοχών, μετά δικαιώματος ψήφου, της Εταιρείας, μέσω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης από την Strongview Holdings Limited. Κατόπιν των ανωτέρω, η Strongview Holdings Limited κατέχει συνολικά, άμεσα και έμμεσα, 6.934.373 μετοχές ήτοι ποσοστό 14,44% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας έναντι προηγούμενου ποσοστού 14,44% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, το οποίο κατείχε άμεσα.

Επιπλέον, ο κ. Δημήτριος Θεοδωρίδης κατέχει άμεσα 167.624 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,35% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου και μετοχών της Εταιρείας και περαιτέρω ως μοναδικός μέτοχος ελέγχει την Strongview Holdings Limited και έτσι κατέχει έμμεσα 6.934.373 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 14,44% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου και μετοχών της Εταιρείας. Έτσι ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων ψήφου που ελέγχει άμεσα και έμμεσα ο κ. Δημήτριος Θεοδωρίδης παραμένει αμετάβλητος στο ποσοστό 14,79% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Αισιοδοξία για τις μελλοντικές προοπτικές του κατασκευαστικού κλάδου

Έντονη αισιοδοξία εκφράζει η κατασκευαστική εταιρεία Intrakat, σχετικά με τις προοπτικές του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με δεδομένη την βελτιωμένη εικόνα του κόστους και των εσόδων των έργων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Αύξηση τζίρου αλλά και ζημιών το 2021 λόγω ακριβών πρώτων υλών

Σε ιστορικό υψηλό άνω του 1,1 δισ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο. Αυξημένος σε σχέση με το 2020 στα 214,8 εκατ. ευρώ ο ενοποιημένος τζίρος. Τα EBITDA της εταιρείας κατά την χρήση 2021 ανήλθαν σε ζημίες ύψους 4,8 εκατ. ευρώ.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

INTRAKAT: Πώς κατανέμονται τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την ΑΜΚ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η  Intracom Holdings διαθέτει το 36,79% των δικαιωμάτων ψήφου, ενώ η εταιρεία ADAMAS Group, μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι ο κ. Δημήτριος Κούτρας έχει ποσοστό 8,13%. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΕΡΝΑ, Ακτωρ και Intrakat αναλαμβάνουν την επέκταση της Λ. Κύμης

Το έργο ύψους 434 εκατ. ευρώ είχε σχεδιαστεί εδώ και δυο δεκαετίες αλλά έμενε μπλεγμένο με τις υπόλοιπες επεκτάσεις της Αττικής Οδού. Περίπου 30.000 οδηγοί εκτιμάται πως θα χρησιμοποιούν το νέο οδικό άξονα καθημερινά.
intrakat
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Πόσα δικαιώματα προτίμησης άσκησαν μέλη της διοίκησης και μέτοχοι

Ποιοι άσκησαν δικαιώματα προτίμησης για την απόκτηση νέων μετοχών της Εταιρείας, που εκδίδονται με τιμή διάθεσης 1,90 ευρώ ανά μετοχή, στο πλαίσιο της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας.