ΓΔ: 834.83 -0.17% Τζίρος: 63.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Την αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του Ελ. Βενιζέλος ανέλαβε η Intracom

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό, την προμήθεια και την εγκατάσταση ραντάρ επίγειας επιτήρησης (GSR).

Η Intracom Telecom, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) για την αναβάθμιση της ασφάλειας των εγκαταστάσεών του.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, η Intracom Telecom ανέλαβε τον σχεδιασμό, την προμήθεια και την εγκατάσταση ραντάρ επίγειας επιτήρησης (GSR), αισθητήρων ανίχνευσης εισβολής οπτικών ινών, καμερών νυχτερινής όρασης και πλατφόρμας διαχείρισης και ενοποίησης λογισμικού PSIM, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη αλληλεπίδραση και ενσωμάτωση με τα υπάρχοντα συστήματα, χρησιμοποιώντας τη λύση SISC2 για επιτήρηση, συνεργασία, συντονισμό και διαχείριση ποικίλων περιστατικών φυσικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το νέο σύστημα PSIM θα παρέχει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ανίχνευση εισβολής σε πραγματικό χρόνο επί 24ώρου βάσεως, ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων, επίγνωση της κατάστασης, και σύνθεση κοινής επιχειρησιακής εικόνας, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες του ΔΑΑ και προστατεύοντας κρίσιμες υποδομές του από ανθρωπογενείς απειλές και φυσικές καταστροφές.

Το σύστημα SISC2 της Intracom Telecom αποτελεί μία ανοικτή και επεκτάσιμη πλατφόρμα λογισμικού επιτήρησης, ελέγχου, διαχείρισης και συντονισμού επιχειρήσεων ασφαλείας. Είναι μία πλήρης λύση η οποία συλλέγει, επεξεργάζεται, κατηγοριοποιεί και αναλύει πληροφορίες που λαμβάνονται από διάφορους τύπους αισθητήρων εντοπισμού καθώς και εφαρμογές τρίτων προκειμένου να παράγει αξιόπιστα αποτελέσματα και επιχειρησιακή εικόνα σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων των αρμοδίων φορέων παρέχοντας υποστήριξη κατά τη λήψη των αποφάσεων και βελτιστοποίηση του σχεδιασμού των αποστολών, αποτελεσματική διαχείριση των επιχειρησιακών πόρων, διαχείριση της ροής εργασίας και παροχή λογισμικού παρακολούθησης προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν αποκλίσεις από τις εγκεκριμένες διαδικασίες λειτουργίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο 25,29% το μερίδιο του Σ. Κόκκαλη στην Intracom μετά την αύξηση κεφαλαίου

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Intracom έχει στην κατοχή του 21.146.780 δικαιώματα ψήφου, εκ των οποίων 3.000.000, δηλ. 3,588%, άμεσα και 18.146.780, δηλ. 21,707%, έμμεσα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Στο ταμπλό του ΧΑ από 2 Ιουνίου μπαίνουν 7,6 εκατ. μετοχές

Πλέον το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 83,6 εκατ. ευρώ που διαιρείται σε ισόποσες μετοχές αξίας 1 ευρώ. Οι νέες μετοχές που προήλθαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα διανεμηθούν στα εκτελεστικά μέλη του ΔΣ και το προσωπικό της εταιρείας.
united airlines-aeroplana
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η United Airlines ξεκινά εποχικές πτήσεις μεταξύ Αθήνας - Νέας Υόρκης

Ακόμη και μέσα στην πανδημία η αγορά των ΗΠΑ παρέμεινε από τις πιο δημοφιλείς για τη χώρα μας με την ελληνοαμερικανική κοινότητα να διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο στο συγκεκριμένο επίτευγμα.
Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Ether, ο Αθανάσιος Αντουλινάκης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχοντας διατελέσει στέλεχος του ομίλου τα τελευταία 23 χρόνια, ο κ. Αντουλινάκης έχει αναλάβει καίριες θέσεις τόσο στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα όσο και σε θυγατρικές εταιρίες.
Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία με την Crossover στον Καναδά υπέγραψε η Intracom Telecom

H Crossover θα επικεντρωθεί στην προώθηση του UltraLink-GX80, ενός ραδίου τεχνολογίας E-Band εξαιρετικής απόδοσης και υπερ-υψηλής χωρητικότητας που έχει σχεδιαστεί για απαιτητικές εφαρμογές ασύρματης μετάδοσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου πραγματοποιεί η Ιντρακόμ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει μεταξύ άλλων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού και την έκδοση νέων μετοχών με σκοπό τη δωρεάν διανομή τους στο Δ.Σ. και το προσωπικό.