ΓΔ: 831.95 -0.35% Τζίρος: 13.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:05:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Sky_Express
Το νέο αεροσκάφος ATR 72-600 της Sky express. Πηγή: Sky express.

Eνισχύει τη θέση της η Sky Express, συνεργασία με την EL AL Airlines

Η νέα συμμαχία έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY Εxpress με διάφορες αεροπορικές εταιρείες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην διεθνή αγορά.

Έναν παγκόσμιο στρατηγικό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων, προσφέρει η συνεργασία interline της Sky Express με την ισραηλινή αεροπορική εταιρία EL AL Airlines.

Η συμμαχία της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας με τη EL AL Airlines έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY Εxpress με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor Airlines και το πρόγραμμα Dohop, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην διεθνή αγορά.

Η ισραηλινή εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις σε όλον τον κόσμο και η έδρα της βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ. Ο στόλος της αποτελείται από 45 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800, 737-900ER, 777-200ER, και 787-9.

Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της Sky Εxpress εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την EL AL Airlines για τη συνεργασία μας. Στόχος μας και συστηματική μας προσπάθεια είναι να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τη στρατηγική μας, που έχει ως κεντρικό στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού σε όλο τον κόσμο», τόνισε o Γιάννης Λιδάκης Commercial Director Sky Express.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξάνει τις απευθείας πτήσεις στην Κρήτη από Ευρώπη η SKY express

Με στόχο να αυξήσει την άφιξη επισκεπτών στην Κρήτη, η SKY express θα συνδέσει τα αεροδρόμια του νησιού με απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας, την Πολωνία, Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί αναστέλλει η Aegean τις πτήσεις της προς Βηρυττό

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η αναστολή των πτήσεων έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς που διαπιστώθηκε στο εξωτερικό της ατράκτου του αεροσκάφους. Τί πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εισιτήριο.