ΓΔ: 788.47 -2.12% Τζίρος: 42.05 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:37:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
depa-xifaras
Φώτο: O Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας Κωνσταντίνος Ξιφαράς

Δεκτή από το Εφετείο η προσφυγή της ΔΕΠΑ Εμπορίας κατά της ELFE

Το Εφετείο έκανε δεκτή την έφεση της ΔΕΠΑ Εμπορίας αναφορικά με τα χρέη της βιομηχανίας λιαπασμάτων Καβάλας, ενώ η ΔΕΠΑ Εμπορίας εξετάζει, πλέον, τα επόμενα βήματά της.

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία δικαιώνει τη ΔΕΠΑ Εμπορίας στη δικαστική διαμάχη με την ELFE, για τις τιμολογήσεις φυσικού αερίου κατά την περίοδο 2010 - 2015, ;όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΠΑ Εμπορίας. 

Η απόφαση του Εφετείου μετά  τη συνεκδίκαση των εφέσεων που είχαν καταθέσει ΔΕΠΑ Εμπορίας και ELFE κατά της πρωτόδικης απόφασης του 2019, κάνει δεκτή την έφεση και την αγωγή ΔΕΠΑ για τα χρέη της βιομηχανίας λιπασμάτων Καβάλας και απορρίπτει πλήρως την έφεση και την αγωγή της ELFE. 

Προστίθεται ακόμη ότι η νομική υπηρεσία της ΔΕΠΑ Εμπορίας θα μελετήσει το σκεπτικό της απόφασης και θα εξετάσει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει η Εταιρεία.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ τη νομική υπηρεσία της Εταιρείας και τους εξωτερικούς νομικούς συνεργάτες μας για την ακούραστη και αποτελεσματική εργασία τους, όπως επίσης και τα στελέχη της ΔΕΠΑ Εμπορίας που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DEPA Emporias-Fisikon-CNG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία ΔΕΠΑ Εμπορίας με ΑΓΓΕΛΑΚΗ για μείωση των ρύπων

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ θα αντικαταστήσει σταδιακά όλα της τα φορτηγά με οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο. H ΔΕΠΑ Εμπορίας, διαθέτει το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο πρατηρίων με φυσικό αέριο κίνησης CNG Fisikon.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα project της ΔΕΠΑ Εμπορίας που ενισχύουν τον ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη

Όλα τα κρίσιμα έργα υποδομών, συνθέτουν ένα πλέγμα ασφάλειας εφοδιασμού για την ευρύτερη περιοχή, καθώς θα λειτουργούν σε συνέργεια μεταξύ τους αλλά και με άλλες υποδομές, και η Ελλάδα αποκτά καθοριστικό ρόλο στις ενεργειακές εξελίξεις.
Fysiko Aerio, Evropi, Eyropi, Europe, Natural Gas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Εκπτώσεις στους λογαριασμούς αερίου και τον Απρίλιο

Για τους μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές και τα νοσοκομεία, οι οποίοι έχουν συνάψει απευθείας σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, η έκπτωση ανέρχεται σε 15€/MWh.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξιφαράς: Οι αυξήσεις στο φυσικό αέριο οφείλονται στην κερδοσκοπία

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας σχολιάζει την εκρηκτική άνοδο των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου και τονίζει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διαφοροποίηση στη ζήτηση και την προσφορά.