ΓΔ: 896.03 0.35% Τζίρος: 30.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:05:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έκτακτη Συνέλευση της ΔΕΗ για την πολιτική αποδοχών

Έκτακτη ΓΣ για τη ΔΕΗ για την μεταβολή της σύνθεσης της Επιτροπής Ελέγχου και εκλογή μελών της. Στα θέματα της συνέλευσης και η έγκριση της πολιτικής αποδοχών Μελών του ΔΣ και των Επιτροπών αυτού.

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους της η ΔΕΗ την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου για την μεταβολή της σύνθεσης και δομής της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας και εκλογή Μελών της. Στα θέματα της συνέλευσης θα είναι και η έγκριση της πολιτικής αποδοχών Μελών του ΔΣ και των Επιτροπών αυτού, και της διαδικασίας πρόσληψης και της πολιτικής αποδοχών Στελεχών της Εταιρείας και η ανακοίνωση της εκλογής νέου Μέλους του ΔΣ σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σύμφωνα με τον ν. 4548/2018, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το ισχύον Καταστατικό της Εταιρείας και μετά από την Απόφαση αριθ. 138/29.11.2019 του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΔΕΗ Α.Ε.» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στα Γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 30, Αθήνα 104 32, 6ος όροφος), στις 23 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00' π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης :

1. Τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού της ΔΕΗ Α.Ε. και Κωδικοποίηση αυτού.

2. Μεταβολή της σύνθεσης και δομής της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας και εκλογή Μελών της.

3. Έγκριση:

   α) της πολιτικής αποδοχών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιτροπών αυτού, και

   β) της διαδικασίας πρόσληψης και της πολιτικής αποδοχών Στελεχών της Εταιρείας.      

4. Ανακοίνωση της εκλογής νέου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

5.  Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στάσσης: Άνω των 9 δισ. οι επενδύσεις της ΔΕΗ την επόμενη πενταετία

Προγραμματίζεται η απόσυρση λιγνιτικών μονάδων ισχύος 3,4 γιγαβάτ ως το 2025 και η αύξηση του παραγωγικού δυναμικού των ΑΠΕ στα 7 γιγαβάτ το 2024 και 9 γιγαβάτ το 2026, από 3,4 γιγαβάτ που είναι σήμερα (μαζί με τα υδροηλεκτρικά).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στάσσης: Έργα 2,5 δισ. στη Δυτική Μακεδονία τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Έργα που αφορούν αποκατάσταση εδαφών, την κατασκευή μονάδας για τις ανάγκες των τηλεθερμάνσεων, καθώς και την μετατροπή της Πτολεμαΐδας 5 σε μονάδα φυσικού αερίου θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή, όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΕΗ.