ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Red Radisson
Φωτο: Radisson

Η Radisson RED ανοίγει συγκρότημα με πολυτελή διαμερίσματα στην Αθήνα

Η Radisson RED είναι ένα πολυτελές brand, που δίνει μία νέα προοπτική στη φιλοξενία, ζωντανεύοντας το συμβατικό μέσα από μία χαλαρή ατμόσφαιρα, χώρους υψηλής αισθητικής και εκλεπτυσμένους επισκέπτες.

Το πρώτο της ξενοδοχειακό συγκρότημα με πολυτελή διαμερίσματα (serviced apartments) στην Ελλάδα, υπό το brand Radisson Red, ανοίγει η Radisson Hotel Group. Πρόκειται για το Radisson RED Mitropoleos Square Athens που θα ανοίξει τις πύλες του στην Αθήνα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, καθώς το πολυτελές hospitality brand Radisson RED εισέρχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, αναβαθμίζοντας το portfolio της Radisson στην Ελλάδα σε επτά ακίνητα σε λειτουργία ή υπό κατασκευή. 

Το έργο έχει ως στόχο τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος κτηρίου γραφείων σε διαμερίσματα εκλεπτυσμένου design με τη δυνατότητα παροχής συγκεκριμένων υπηρεσιών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Radisson RED Mitropoleos Square Athens θα συμπεριλαμβάνει 94 μικρά διαμερίσματα με κουζίνα, 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, ενώ το πιο ελκυστικό κομμάτι του κτιρίου θα είναι το roof top bar - εστιατόριο του τελευταίου ορόφου με θέα την Ακρόπολη, το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με καταξιωμένο chef. 

Το ακίνητο βρίσκεται στην Πλατεία Μητροπόλεως, δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών, στη γειτονιά της Πλάκας. Η τοποθεσία είναι πολύ κοντά στην Πλατεία Συντάγματος και στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην καρδιά της επιχειρηματικής και νυχτερινής ζωής, κοντά στα εμπορικά καταστήματα της πρωτεύουσας, αλλά και σε μουσεία και χώρους τέχνης. Ένα σημείο που προσελκύει επισκέπτες που βρίσκονται στη χώρα είτε για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για αναψυχή. Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens είναι το τρίτο ακίνητο της Radisson Hotel Group στην Ελληνική πρωτεύουσα. 

Η Radisson RED είναι ένα πολυτελές brand, που δίνει μία νέα προοπτική στη φιλοξενία, ζωντανεύοντας το συμβατικό μέσα από μία χαλαρή ατμόσφαιρα, χώρους υψηλής αισθητικής και εκλεπτυσμένους επισκέπτες. Η Radisson RED εστιάζει στον σχεδιασμό χώρων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται εύκολα ανάμεσα από τη δουλειά και τη διασκέδαση. 

Ο Elie Milky, Vice President Development του Radisson Hotel Group, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την εταιρεία real estate Gnosis Investments, φέρνοντας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας το brand Radisson RED. Το project καλύπτει το υπάρχον κενό στην Ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο σε νέες επενδύσεις από funds. Το έργο θα εδραιώσει τη θέση της Radisson Hotel Group’s στην Ελληνική αγορά, ενώ η στρατηγική ανάπτυξής μας συνεχίζεται με άμεσο στόχο η εταιρεία να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της διεθνούς αγοράς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους.»
Ο Πέτρος Πολίτης, co-founder & CEO της Gnosis Investment σχολίασε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα από τα πιο όμορφα κτήρια της Αθήνας, όπου θα κυριαρχεί η πολυτέλεια και το δημιουργικό στοιχείο. Αναπτύσσοντας το κομμάτι της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα και προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία, θέλουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στην πόλη. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με τη Radisson Hotel Group σε αυτό το μοναδικό έργο.» 

Η Gnosis Investments είναι μια ιδιωτική real estate εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης. Η Epacron S.A., μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των κατασκευών, είναι αυτή που επιλέχθηκε για την κατασκευή του έργου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οικογένεια σε ελληνικό νησί
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατά 2,2% αυξήθηκαν οι αφίξεις σε τουριστικά καταλύματα τον Μάρτιο

Τον Μάρτιο καταγράφηκαν 1.181.574 αφίξεις και 2.682.258 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, κάμπινγκ και ενοικιαζόμενα δωμάτια, σημειώνοντας μείωση συγκριτικά με το 2023. Οι Έλληνες συνεισφέρουν πάνω από το 50% σε αφίξεις και διανυκτερεύσεις.
πολεοδομικός χάρτης σχεδίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΠΟΞ συζητά το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό

Έκτακτη συνεδρίαση για το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο στον Τουρισμό πραγματοποίησε η ΠΟΞ, τονίζοντας την ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού και προειδοποιώντας για τους κινδύνους γενικών περιορισμών που επηρεάζουν την ανάπτυξη.
Τουρίστες στον Παρθενώνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετική η εικόνα της Αθήνας στους τουρίστες, σύμφωνα με νέα έρευνα

Η Αθήνα και η Αττική παραμένουν κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί με υψηλή ικανοποίηση επισκεπτών και ενισχυμένη πολιτιστική ταυτότητα, ενώ η ενίσχυση των υποδομών και η προβολή της Αθηναϊκής Ριβιέρας κρίνονται απαραίτητες.
μοντέρνο ξενοδοχείο δωμάτιο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανησυχούν οι ξενοδόχοι της Ελλάδας για το χωροταξικό μέλλον του τουρισμού

Ο τουρισμός είναι βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας, με χιλιάδες επισκέπτες να κατακλύζουν τους προορισμούς. Ο Γιάννης Χατζής τόνισε την ανάγκη σοβαρότητας στο θεσμικό πλαίσιο και επέκρινε τις καθυστερήσεις παραχωρήσεων.
Έλενα Ράπτη σε συνάντηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ράπτη: Στο επίκεντρο το Σήμα Διαφορετικότητας στον τουρισμό

Η υφυπουργός Έλενα Ράπτη συναντήθηκε διαδικτυακά με την ΠΟΞ για την προώθηση του «Σήματος Διαφορετικότητας», τονίζοντας τη σημασία ίσης μεταχείρισης και συμπερίληψης στις τουριστικές επιχειρήσεις και το εργασιακό περιβάλλον.