Φώτο: Compete.gr

Το αύριο της ελληνικής βιομηχανίας συζητήθηκε στο 30ο Greek Economic Summit

Θέματα ανταγωνιστικότητας της Βιομηχανίας στην Ελλάδα συζητήθηκαν σε πρόγευμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «30ου Greek Economic Summit».

Η απεικόνιση της κατάστασης της Ελληνικής Βιομηχανίας απέναντι στο διεθνώς μεταβαλλόμενο σκηνικό και η ανάγκη αποσαφήνισης ενός Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου με ξεκάθαρο όραμα και συζητήθηκαν σήμερα σε πρόγευμα εργασίας με θέμα «Ανταγωνιστικότητα της Βιομηχανίας στην Ελλάδα».

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 30ου Greek Economic Summit που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ομιλητές ήταν οι κκ Σίμος Αναστασόπουλος – Πρόεδρος CompeteGR, Κωνσταντίνος Μίχαλος – Πρόεδρος ΕΒΕΑ, Αθανάσιος Σαββάκης – Πρόεδρος ΣΒΕ, Ευριπίδης Δοντάς – μέλος ΔΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Ο Πρόεδρος του CompeteGR κ. Σίμος Αναστασόπουλος δήλωσε ότι: «η μεγάλη και ενεργή συμμετοχή των επιχειρηματικών φορέων, των ανθρώπων της αγοράς και των εκπροσώπων της Κυβέρνησης στη συζήτηση για την Ανταγωνιστικότητα της Βιομηχανίας δίνει και στο Συμβούλιο ένα σαφές μήνυμα για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει για να επιτύχουμε όλοι μαζί την βελτίωση που απαιτείται για την ανασυγκρότηση της Οικονομίας και της Βιομηχανίας».

Στη συνάντηση προσκεκλημένοι ήταν σημαντικοί παράγοντες της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, κυβερνητικά και ευρωπαϊκά στελέχη και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Προχωράει σε κοινό ομολογιακό δάνειο 25 εκατ. ευρώ

To κοινό ομολογιακό δάνειο με την Εθνική Τράπεζα και την “NBG BANK MALTA LIMITED”, με σκοπό την κάλυψη αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα είναι διάρκειας τριών ετών εξοφλητέο στην λήξη του.