ΓΔ: 1424.77 1.21% Τζίρος: 176.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Sarantis Group

Όμιλος Σαράντη: Νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο Ευάγ. Σιαρλής

Ο κ. Σιαρλής θα αντικαταστήσει τον κ. Γεώργιο Κωστιάνη, ο οποίος στις 21 Απριλίου υπέβαλε την παραίτησή του από εκτελεστικό μέλος της διοίκησης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την αντικατάσταση του κ. Γεώργιου Κωστιάνη από εκτελεστικό μέλος της διοίκησής της, από τον κ. Ευάγγελο Σιαρλή, ανακοίνωσε ο Όμιλος Σαράντης. Ο κ. Κωστιάνης παραιτήθηκε στις 21/4, ενώ η ένταξη του κ. Σιαρλή στη διοίκηση θα προταθεί προς έγκριση στη ΓΣ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας: «Η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» (στο εξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 21.04.2022 ο κ. Γεώργιος Κωστιάνης υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Σε αναπλήρωση της θέσης, το Διοικητικό Συμβούλιο, στην από 21.04.2022 συνεδρίασή του, αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ. 1 Ν. 4548/2018 και το άρθρο 10 του καταστατικού της Εταιρείας την εκλογή του κ. Ευάγγελου Σιαρλή.

Μετά την εκλογή του νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την παραπάνω συνεδρίασή του ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

 1. Γρηγόριος Σαράντης του Πανταζή, Πρόεδρος - Εκτελεστικό Μέλος,
 2. Δημήτριος Ρέππας του Παναγιώτη, Αντιπρόεδρος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος,
 3. Κυριάκος Σαράντης του Πανταζή, Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος,
 4. Αικατερίνη Σαράντη του Πανταζή, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
 5. Κωνσταντίνος Ροζακέας του Πέτρου, Εκτελεστικό Μέλος,
 6. Κωνσταντίνος Σταματίου του Φωκίωνος, Εκτελεστικό Μέλος,
 7. Ιωάννης Μπούρας του Κωνσταντίνου, Εκτελεστικό Μέλος,
 8. Ευάγγελος Σιαρλής του Αργυρίου, Εκτελεστικό Μέλος,
 9. Χρήστος Οικονόμου του Ιωάννη, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος,
 10. Νικόλαος Νομικός του Περικλή, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος,
 11. Ειρήνη Νικηφοράκη του Μάρκου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η εκλογή του νέου μέλους θα ανακοινωθεί και θα προταθεί προς έγκριση στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που τυγχάνει να είναι η Τακτική Γενική Συνέλευση. Το νέο μέλος θα ασκήσει τα καθήκοντα του για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα έως τη λήξη της θητείας του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σαράντης: Αύξηση 66,34% στα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο στα 19 εκατ.

Οι πωλήσεις το α' εξάμηνο ανήλθαν σε 232,35 εκατ. αυξημένες κατά 9,23% ως αποτέλεσμα της προσήλωσης του Ομίλου στις στρατηγικές του προτεραιότητες και της ορθής διαχείρισης των ευκαιριών για ανάπτυξη των εσόδων.