ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Info Quest

Mεγάλο έργο πληροφορικής σε ευρωπαϊκό οργανισμό κέρδισε η Uni Systems

Η συμφωνία ύψους 19,3 εκατ. ευρώ θα έχει τριετή διάρκεια και θα μπορεί να υπάρξουν δύο ετήσιες ανανεώσεις. Η Uni Systems θα παράσχει υπηρεσίες διαχείρισης ICT συστημάτων σε συγκεκριμένες λειτουργικές περιοχές του ευρωπαϊκού οργανισμού.

Την πορεία ανάπτυξης της Uni Systems επιβεβαιώνει η συνεργασία της εταιρείας που αποτελεί μέλος του ομίλου Quest με τον ευρωπαϊκό οργανισμό για τη λειτουργική διαχείριση συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφοριών μεγάλης κλίμακας στο χώρο ελευθερίας, ασφάλειας και δικαιοσύνης (eu-LISA) για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης συστημάτων πληροφορικής.

Η σύμβαση-πλαίσιο έχει τριετή διάρκεια με τη δυνατότητα δύο ετήσιων ανανεώσεων και η συνολική της αξία είναι 19,3 εκατ. ευρώ. Μέσω αυτού του έργου, η Uni Systems θα παράσχει υπηρεσίες διαχείρισης ICT συστημάτων σε συγκεκριμένες λειτουργικές περιοχές του ευρωπαϊκού οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων δικτύων και επικοινωνίας, περιεχομένου και συνεργασίας καθώς και υπηρεσίες εξυπηρέτησης χρηστών.

Παράλληλα, η Uni Systems θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάλυσης και σχεδιασμού νέων υπηρεσιών και την υλοποίηση αυτών για την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής λειτουργίας του οργανισμού. Οι υπηρεσίες θα παρασχεθούν στα κεντρικά γραφεία του eu-LISA στην Εσθονία και σε όλες τις επιχειρησιακές μονάδες του στη Γαλλία, στο Βέλγιο και στην Αυστρία.

Ο Νίκος Ψιμόγιαννος, διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας Εξωτερικού και διευθυντικό μέλος του ΔΣ της Uni Systems Λουξεμβούργου, ανέφερε: «Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά τη νέα σύμβαση με τον eu-LISA που θα καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού στον τομέα Υπηρεσιών Διαχείρισης ICT συστημάτων. Η νέα σύμβαση επιβραβεύει την κατάρτισή μας στον εξειδικευμένο επιχειρησιακό και τεχνολογικό τομέα του οργανισμού και επιβεβαιώνει την επιτυχή πορεία μας στη παροχή υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης υπηρεσιών cloud και διαχείρισης συστημάτων πληροφορικής».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Quest Holdings
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Quest: Άνοδος 13,6% των πωλήσεων που ανήλθαν στα 544 εκατ. το α΄εξάμηνο

Σχεδόν σταθερά παρέμειναν τα καθαρά κέρδη, ενώ θετικές είναι οι προοπτικές για το σύνολο των δραστηριοτήτων μέχρι το τέλος του 2023 όπου αναμένεται ανάπτυξη των εσόδων και της κερδοφορίας.
Quest Holdings
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Quest εξαγόρασε την τεχνολογική Έπαφος έναντι 2,47 εκατ. ευρώ

Η συνολική επένδυση ενδέχεται να ανέλθει έως τα 4.940.000 ευρώ μέσα στην επόμενη διετία λόγω πρόβλεψης για την απόδοση επιπλέον ποσού προς τον παλαιό μέτοχο συνδεόμενη με τα μελλοντικά αποτελέσματα της εταιρείας.