ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
netcompany-intrasoft
Φώτο: NetCompany-Intrasoft

Intrasoft: Αναλαμβάνει νέο ψηφιακό έργο για ευρωπαϊκό οργανισμό

Η εταιρεία, μαζί με την Netcompany Netherlands, θα προτείνουν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, βελτιώσεις και θα καθορίσουν λύσεις για τις υπάρχουσες εσωτερικές διαδικασίες, σύμφωνα με τους προκαθορισμένους επιχειρηματικούς στόχους.

Νέο έργο για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Organisation ή EPO) ανέλαβε η Netcompany - Intrasoft, μαζί με τη Netcompany Netherlands. Το έργο αφορά στην παροχή υπηρεσιών ανάλυσης καλύπτοντας ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, από την ανάλυση και το σχεδιασμό λύσεων έως την αξιολόγηση και την μείωση επιχειρηματικού κινδύνου.

Η εταιρεία θα παρέχει τεχνογνωσία τους με σκοπό  τον προσδιορισμό, τη διατύπωση και την ανάλυση των επιχειρηματικών αναγκών του Οργανισμoύ. Επιπλέον, η κοινοπραξία θα προτείνει βελτιώσεις και θα καθορίσει λύσεις για τις υπάρχουσες εσωτερικές διαδικασίες, σύμφωνα με τους προκαθορισμένους επιχειρηματικούς στόχους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft Αλέξανδρος Μάνος, σχολίασε πως «ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη, να ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα τεχνολογικά και επιχειρηματικά πεδία. Είναι μεγάλη μας τιμή που επιλεγήκαμε να τον υποστηρίξουμε σε αυτή την πρόκληση, εστιάζοντας στην παρουσίαση,  εισαγωγή  και εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών από όλο το φάσμα της τεχνολογίας».

Τον Απρίλιο, η Intrasoft ανέλαβε και το νέο έργο για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που αφορά στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και ανάπτυξης λογισμικού σε σημαντικές νέες τεχνολογίες, όπως SupTech, FinTech, ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη) και Blockchain, αξιοποιώντας το Ευρωπαϊκό οικοσύστημα καινοτομίας.

Όπως ανέφερε η εταιρεία, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στοχεύουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη καινοτόμων πρoτύπων, Proofs of Concept (POC) και Minimum Viable Products (MVP), που σχετίζονται με τους τομείς της τραπεζικής εποπτείας και της λειτουργίας της Κεντρικής Τράπεζας. Για την επιτάχυνση των συγκεκριμένων εφαρμογών, η κοινοπραξία της οποίας ηγείται η Netcompany-Intrasoft  θα αναλάβει και την εκπαιδευτική και πρακτική ενημέρωση των ομάδων της ΕΚΤ σχετικά με τις νέες τεχνολογικές τάσεις και τους σημαντικούς παράγοντες του οικοσυστήματος. 

Κατά τη διάρκεια του έργου η Netcompany-Intrasoft θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, στην έρευνα και τη διαχείριση καινοτόμων οικοσυστημάτων, με στόχο την από κοινού παράδοση έργων τελευταίας τεχνολογίας στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ