ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
public
Είσοδος καταστήματος Public. Πηγή: Public.

Αναλαμβάνει Chief Financial Officer στο Public Group ο Πάνος Βρετός

Ο Πάνος Βρετός ήρθε στη Public Group προερχόμενος από την Vodafone Ελλάδας όπου ως Head of Finance είχε αναλάβει, μεταξύ άλλων, στρατηγικό ρόλο από την πλευρά του Finance στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρίας.

Καθήκοντα Chief Financial Officer στο Public Group αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου ο Πάνος Βρετός, που στο παρελθόν έχει βρεθεί σε υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στοχεύοντας να φέρει την εμπειρία του στον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο Public Group.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, «προερχόμενος από την Vodafone Ελλάδας όπου διατελεί Head of Finance, ο Πάνος Βρετός θα ενισχύσει περαιτέρω την διοικητική ομάδα του Public Group για την υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου και της στρατηγικής που τοποθετεί την εταιρία ως κορυφαίο και καινοτόμο όμιλο στην αγορά του retail & eCommerce σε Ελλάδα και Κύπρο». 

«Για ακόμη μια φορά επενδύουμε στο ανθρώπινο μας δυναμικό και στη δημιουργία της πιο δυνατής ομάδας στην αγορά και καλωσορίζουμε τον Πάνο στο Public Group. Η σημαντική εμπειρία του στον χρηματοοικονομικό σχεδιασμό, την οικονομική διαχείριση αλλά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και καταναλωτικών προϊόντων θα συμβάλει ουσιαστικά στη υλοποίηση του οικοσυστήματος μας γύρω από το omnichannel retailing», δήλωσε ο Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO του Public Group.    

Ο Πάνος Βρετός φέρνει στη διοικητική ομάδα του Public Group σημαντική εμπειρία που καλύπτει όλο το εύρος της χρηματοοικονομικής διαχείρισης και του επενδυτικού σχεδιασμού, έχοντας αναλάβει senior ρόλους σε πολυεθνικές εταιρίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πιο πρόσφατα, ως Head of Finance στην Vodafone Ελλάδας, είχε αναλάβει, μεταξύ άλλων, στρατηγικό ρόλο από την πλευρά του Finance στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρίας, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και ανθρώπινου δυναμικού, όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης εμπορικού χαρτοφυλακίου και επένδυσης για την αξιοποίηση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στη δυναμική ομάδα του Public Group και ανυπομονώ να συνεισφέρω στην προώθηση των στρατηγικών της στόχων και στον μελλοντικό σχεδιασμό που θα αξιοποιήσει τα δυνατά στοιχεία της μάρκας Public, του νέου οικοσυστήματος που διαμορφώνεται αλλά και των ταλαντούχων ανθρώπων του ομίλου, έτσι ώστε μαζί να προσφέρουμε νέες προτάσεις και μια ακόμη καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας», δήλωσε ο Πάνος Βρετός. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση πωλήσεων 27% για την Fourlis, επιστροφή σε πλήρη λειτουργία

Αναφορικά με τα προβλήματα που παρατηρούνται διεθνώς στην εφοδιαστική αλυσίδα, η διοίκηση του ομίλου τονίζει ότι η μέχρι σήμερα επίδραση τους συνεχίζει να είναι σημαντική αλλά διαχειρίσιμη.