ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Austriacard GmbH και TAG Systems

O νέος όμιλος, εκτείνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, με τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις και οκτώ κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο κέντρα προσωποποίησης στην Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Ένας νέος όμιλος στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας δημιουργείται από την Austriacard GmbH και την Tag Systems. Στο νέο σχήμα η Austriancard Holdings (μητρική εταιρεία της Inform Λύκος) θα κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι των μετοχών. «Με δεδομένη τη γεωγραφική συμπληρωματικότητα, την βιομηχανική ευρωστία, την πρωτοποριακή τεχνολογία στην ψηφιακή ασφάλεια και περισσότερο από μια εκατονταετηρίδα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, η απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την TAG Systems ήταν αυτονόητη», δήλωσε ο Π. Σπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Austriacard Ηoldings στη Βιέννη.

Ο κ. Σπυρόπουλος συνέχισε: «Το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας της TAG Systems, καθώς και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, μας κάνουν να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τους μετόχους και τη διοίκηση της TAG, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντικό στρατηγικό ορόσημο για τον όμιλο μας, το οποίο και θα αποδώσει ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους μας, πάντα σε συμφωνία με τις αρχές μας όσον αφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον».

Η Austriacard GmbH και η Tag Systems πραγματοποίησαν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα συγχώνευσης / εξαγοράς, όπου η AUSTRIACARD HOLDINGS κατέχει το 73,4% των μετοχών του νέου σχήματος και επομένως και την διοίκηση αυτού, ενώ η υπάρχουσα διοικητική ομάδα της TAG Systems θα παραμείνει στην θέση της και παράλληλα θα συμμετέχει και μετοχικά στο νέο όμιλο, διασφαλίζοντας αφενός την ομαλή υποστήριξη των υφισταμένων επιχειρηματικών της εταίρων και αφετέρου την προσθήκη υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών, υπό την αιγίδα της Austriacard.

O νέος όμιλος στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, ο οποίος εκτείνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, έχει ένα ισχυρό πανευρωπαϊκό επιχειρησιακό αποτύπωμα, με τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις και οκτώ κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο επιπλέον κέντρα προσωποποίησης στην Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική, που του επιτρέπουν να εξυπηρετεί τους πελάτες του, όπου και να βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Joaquim Miró και Jon Neeraas, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Systems αντίστοιχα, δήλωσαν: "Στην TAG Systems, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στον Όμιλο AUSTRIACARD HOLDINGS, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να επεκταθούμε περαιτέρω, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στη βιομηχανική ευρωστία και τις τεχνολογίες αιχμής της AUSTRIACARD."

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

edenred-kolovos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γίνεται ψηφιακή και μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα η Edenred Greece

Η Edenred μεταβαίνει σε λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον παρουσιάζοντας την Ticket Restaurant ZERO. Επιπλέον η εταιρεία μεταφέρει την παραγωγή νέων καρτών από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Inform Λύκος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Inform Lykos Ρουμανίας: Αύξηση συμμετοχής στις εταιρείες Next Docs

Η Inform Lykos Ρουμανίας πλέον κατέχει το 80,59% της Next Docs ECM Expert SRL και το 80% της Next Docs Confidential SRL. Το τίμημα για την εξαγορά του 15,52% και 14,55% αντίστοιχα των ανωτέρω αναφερόμενων εταιρειών ανήλθε σε 1,3 εκατ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της CLOUDFIN από την INFORM Λύκος

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η υφιστάμενη διοικητική καθώς και η εξειδικευμένη στελεχιακή ομάδα της CLOUDFIN θα παραμείνουν, προκειμένου από κοινού με την ομάδα της INFORM  να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας».