ΓΔ: 895.41 0.24% Τζίρος: 3.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:49:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Μπλε Κέδρος

Εισαγωγή μετοχών της Μπλε Κέδρος στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μike Eυμορφίδης απευθύνοντας ευχαριστίες στον ανάδοχο της έκδοσης για την ουσιαστική συμβολή του.

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Διοίκηση και στελέχη της Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά των 43.200.000 μετοχών της εταιρείας. Ο κ. Mike Eυμορφίδης κήρυξε την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. 

Υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της Μπλε Κέδρος, ο Chief Financial Officer του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Νίκος Κοσκολέτος καλωσόρισε την εισαγωγή μίας ακόμα ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο και ευχήθηκε δυναμική συνέχεια στην πορεία της εταιρείας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μike Eυμορφίδης απευθύνοντας ευχαριστίες στον ανάδοχο της έκδοσης για την ουσιαστική συμβολή του αλλά και σε όλη την ομάδα της Μπλε Κέδρος που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να φέρει εις πέρας αυτό το εγχείρημα. Ειδική αναφορά έγινε από τον κ. Ευμορφίδη στους επενδυτές που πίστεψαν και στήριξαν αυτήν της προσπάθεια. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως και στο εξής θα λειτουργήσουμε, όπως πάντα, προς όφελος όλων», κατέληξε ο κ. Ευμορφίδης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η αγορά ιδίων μετοχών της ΔΕΗ από τη γενική συνέλευση

Οι αγορές θα γίνουν μέσω του ΧΑ, έως το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρισης με κατώτατη τιμή τα 2,48 ευρώ και ανώτατη τα 17 ευρώ. Τα κεφάλαια των αγορών θα προέλθουν από τα διαθέσιμα και τις ελεύθερες ταμειακές ροές.
LAMDA DEVELOPMENT
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda: Έναρξη Διαπραγμάτευσης Πράσινου Κοινού Ομολογιακού Δανείου

Η Lamda Development τιμώντας την εμπιστοσύνη του επενδυτικού κοινού, αποφάσισε στην τελική κατανομή, το 73% του βιβλίου να κατανεμηθεί σε ιδιώτες τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Οδυσσέας Αθανασίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπλε Κέδρος: Στις 14 Ιουνίου στο ταμπλό του ΧΑ με τιμή έναρξης 2,25 ευρώ

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς ανέρχονται σε 16,2 εκατ. ευρώ και τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ανέγερση ξενοδοχείου στην περιοχή της Ακρόπολης και τουριστικής μονάδας στη Μονεμβασιά.