ΓΔ: 915.4 0.56% Τζίρος: 54.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

ΟΛΠ: Νέα συλλογική σύμβαση εργασίας με τους Επόπτες – Αρχιεργάτες

Την σύμβαση συνυπέγραψε και ο πρόεδρος της Ο.Φ.Ε., κ. Συμεών Λευθεριώτης. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., Yu Zenggang, μετά το πέρας της διαδικασίας υπογραφής της συλλογικής σύμβασης.

Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τριετούς διάρκειας υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, η ΟΛΠ Α.Ε. και ο Σύνδεσμος Εποπτών – Αρχιεργατών, σε συνέχεια και των απαραίτητων διαπραγματευτικών διαδικασιών. Την ανωτέρω σύμβαση συνυπέγραψε και ο πρόεδρος της Ο.Φ.Ε., κ. Συμεών Λευθεριώτης.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., Yu Zenggang, μετά το πέρας της διαδικασίας υπογραφής της συλλογικής σύμβασης εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του σχετικά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Οι συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα εντός θετικού και συνεργατικού κλίματος, οδήγησαν στην επίτευξη υπογραφής της συλλογικής αυτής σύμβασης με αμοιβαία επωφελείς όρους, οι οποίοι διασφαλίζουν τους συγκεκριμένους εργαζόμενους, αλλά και τη λειτουργία του λιμένα.

Όλοι μαζί, συνεχίζουμε, ώστε μέσα από τη συστηματική μας δουλειά και αφοσίωση το Λιμάνι του Πειραιά να βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα κορυφαία και σημαντικότερα λιμάνια του κόσμου».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OLP, Perama, naupigoepiskeuastiki - zwni
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τελείωσαν οι εργασίες του ΟΛΠ για αναβάθμιση υποδομών στο Πέραμα

Οι εργασίες αποτελούν τμήμα της δεύτερης φάσης του ευρύτερου έργου βελτίωσης των υποδομών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος και περιλάμβαναν την πλήρη αντικατάσταση του κρηπιδώματος.