ΓΔ: 878.76 -0.45% Τζίρος: 44.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Wolt-Market
Φωτο: Wolt

Διευρύνεται συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων Wolt Market

Η εταιρεία συνεχίζει τη γεωγραφική της επέκταση με γρήγορους ρυθμούς, ενώ παράλληλα διευρύνει το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο καλύπτοντας τις αυξανόμενες καταναλωτικές ανάγκες. 

Σε 10 ανέρχονται πλέον τα καταστήματα Wolt Market στην Ελλάδα, καθώς πρόσφατα προστέθηκε στο δίκτυο της υπηρεσίας το νέο κατάστημα στον Πειραιά. Το Wolt Market συνεχίζει τη γεωγραφική του επέκταση με γρήγορους ρυθμούς, ενώ παράλληλα διευρύνει το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο καλύπτοντας τις αυξανόμενες καταναλωτικές ανάγκες. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, σήμερα, το Wolt Market έχει παρουσία εκτός από την Αττική, σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα και καταγράφει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. 

Το νέο Wolt Market στον Πειραιά εξυπηρετεί τις περιοχές Πειραιά, Κερατσίνι, Νίκαια, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό, Τζιτζιφιές, Παλαιό Φάληρο και Μοσχάτο.

Ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα σημείωσε «Το πρώτο Wolt Market ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2021. Σήμερα, ένα χρόνο σχεδόν μετά, το δίκτυο καταστημάτων Wolt Market ανέρχεται σε 10 κάνοντας την καθημερινότητα των πελατών μας πιο εύκολη και ευχάριστη. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, οι πελάτες μας μπορούν να εξερευνήσουν τα ηλεκτρονικά μας ράφια και να διαλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα μέσα από 2.500+ κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς με καινούριες ετικέτες και μοναδικές προσφορές, για να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους»

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες στις οποίες η Wolt επένδυσε ήδη από το 2021 για την ανάπτυξη του δικτύου Wolt Market. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

wolt-delivery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνεται η παρουσία του Wolt Market και σε άλλες ελληνικές πόλεις

Η φινλανδική Wolt συνεχίζει την ανάπτυξη του επενδυτικού της πλάνου στην Ελλάδα και μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην αγορά της Πάτρας, φέρνει και την λειτουργία του Wolt Market με την δημιουργία και ενός νέου dark store.
wolt-delivery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Aναστέλλει τις διανομές σε περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το μέτρο εφαρμόζεται σταδιακά σε περιοχές που εντοπίζονται έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους ή όχι».