ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
O Γ. Θεοδωρόπουλος, Product Manager/Lead Auditor της Eurocert.

Nέο Πρότυπο ISO 41001 για το Facility Management από την Eurocert

Ο Γ. Θεοδωρόπουλος Product Manager/Lead Auditor της Eurocert, παρουσίασε το νέο Πρότυπο ISO 41001 για το Facility Management τονίζοντας τη δυνατότητα πιστοποίησης των επιχειρήσεων με βάση το Πρότυπο αυτό.

Η Eurocert αποτέλεσε χορηγό, αλλά και έναν από τους κύριους συντελεστές στο 4ο Συνέδριο Facility Management, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου με την συμμετοχή πολλών σημαντικών Ελλήνων και ξένων εκπροσώπων εταιρειών και φορέων. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γ. Θεοδωρόπουλος Product Manager/Lead Auditor της Eurocert, παρουσίασε με ομιλία του το νέο Πρότυπο ISO 41001 για το Facility Management, εστιάζοντας στις απαιτήσεις, στις αρχές και στις λειτουργίες του Προτύπου. Επιπλέον, στην παρουσίαση που έκανε, αναφέρθηκε και στην δυνατότητα πιστοποίησης των επιχειρήσεων με βάση το Πρότυπο αυτό, υπηρεσία την οποία όπως υπογράμμισε ο ίδιος, παρέχει πρωτοπορώντας στην Ελλάδα η Eurocert.

Ανάμεσα σε πλήθος σημαντικών τοποθετήσεων του Συνεδρίου Facility Management αναφορικά με την διαχείριση των υποδομών, της ενέργειας για την επίτευξη των στόχων της βιωσιμότητας, αλλά και τις στρατηγικές για την διαχείριση εγκαταστάσεων, η συμμετοχή της Eurocert, συνέβαλε στην πληρότητα της θεματολογίας του Συνεδρίου. 

Η Eurocert είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

capital_maritime
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 25 Οκτωβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των ομολογιών της Capital

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της oμολογίας είναι με λατινική γραμματοσειρά «CPLPB1». Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των oμολογιών της eταιρίας είναι 1.000 ευρώ ανά ομολογία, το 100% της ονομαστικής αξίας της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η απόκτηση ελέγχου από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο καζίνο Ελληνικού

Οι σχετικές αποφάσεις και τα πρόσθετα δικαιολογητικά διαβιβάστηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο, συμπληρωματικά στο περιεχόμενο του φακέλου που είχε αποσταλεί ήδη από τις 8.3.2021, για την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξιφαράς: Η ΔΕΠΑ Εμπορίας μπορεί να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι χάρη στις καίριες κινήσεις και τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχει υιοθετήσει από το 2019 η εταιρεία, ήταν σε θέση να επωμιστεί το οικονομικό βάρος της έκπτωσης 15% στους καταναλωτές.
klefer-petroxeilos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Να φτάσει το 1 GW εγκατεστημένης ισχύος μέχρι το 2024 φιλοδοξεί η klEFER

Έχοντας διπλασιάσει τα τελευταία χρόνια την εγκατεστημένη ισχύ, η klEFER θέτει στόχο να διευρύνει την παρουσία της στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παράλληλα διευρύνει το «τεχνολογικό» της χαρτοφυλάκιο.