ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ορέστης Καβαλάκης, Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Σπύρος Παπαγιαννάκης, Γενικός Διευθυντής Mapei Hellas. Laura Bosser, Corporate HR Manager Mapei Group. Fabio Fenech, Corporate Area Manager Mapei Group. Patrizia Falcinelli, Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα

Maipei: Επιτυχής πορεία 20 ετών, βρίσκεται στο top 3 στα δομικά υλικά

Η καινοτόμα εταιρεία δομικών υλικών, μέλος του ιταλικού ομίλου Mapei, ανακοίνωσε σημαντικές επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγής και τη διάθεση νέων προϊόντων στην αγορά, αξιοποιώντας το εργοστάσιο στην Ελλάδα.

Τα 20 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά γιόρτασε φέτος η Mapei Hellas, έχοντας κατακτήσει μία από τις τρεις θέσεις των μεγαλύτερων εταιρειών στα δομικά υλικά.

Η Mapei Hellas, μέλος του παγκόσμιου ομίλου Mapei με έδρα την Ιταλία,  έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των δομικών υλικών στην Ελληνική αγορά. Παραμένοντας πιστή στις αξίες και στις αρχές του Giorgio Squinzi,  συνεχίζει να  πρωτοπορεί διατηρώντας το ίδιο όραμα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, και να παρέχει με το ίδιο πάθος, μεράκι και ενθουσιασμό τα καλύτερα δομικά υλικά.

Ο Δρ. Σπυρίδων Παπαγιαννάκης γενικός διευθυντής της Mapei Hellas δήλωσε, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace στη Βουλιαγμένη: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Mapei Hellas φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης πορείας. Με πυξίδα την ποιότητα και με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, στην πάροδο των 20 αυτών χρόνων, η εταιρεία κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Σήμερα, η Mapei Hellas συγκαταλέγεται στις 3 μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου με ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, υπερήφανη αφενός για τις βραβεύσεις για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της και αφετέρου για τις διακρίσεις στον τομέα των πωλήσεων, της ανάπτυξης του δικτύου και γενικά του επιχειρείν. Απαρέγκλιτο στόχο μας αποτελεί τα προϊόντα μας να είναι ποιοτικά και ταυτόχρονα οικονομικά προσβάσιμα σε όλους.». Επίσης ανακοίνωσε σημαντικές επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγής και τη διάθεση νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά όπως τη σειρά επιχρισμάτων Intomap και τη σειρά αρμόστοκων Keracolor και Ultracolor.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κα. Patrizia Falcinelli η οποία μίλησε για την κοινή πορεία των δύο χωρών, Ιταλίας και Ελλάδας, και την στενή συνεργασία που έχουν στον επιχειρηματικό τομέα. Η κα. Laura Bosser, Corporate HR Manager του Mapei Group, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους των CEO του Mapei Group Veronica Squinzi & Marco Squinzi. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Ορέστης Καβαλάκης, Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Ελληνικής κυβέρνησης.

Η ιστορία της Mapei στην Ελλάδα ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου 2001 στον όροφο ενός κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας και μια μικρή ομάδα μόλις 3 εργαζομένων. Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια η εταιρεία μεγάλωσε και πέτυχε πολλά. Ο όροφος έγινε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής και η μικρή ομάδα των 3 ένας ολόκληρος κόσμος - ο κόσμος της Mapei - με όλους τους εργαζόμενους, συνεργάτες, σχεδιαστές και εφαρμοστές που αποτελούν κομμάτι της διαδρομής της.

Αυτά τα 20 χρόνια, η Mapei δεν σταματά να ενώνει. Ετερόκλητα υλικά γίνονται ένα με τη βοήθεια μιας τρίτης ύλης, όλων των προϊόντων Mapei που κατασκευάζονται εδώ, στο εργοστάσιο στην Ελλάδα. Υλικά που ενώνονται για να μείνουν μαζί, για να στηρίξουν μεγάλες επιφάνειες, για να υποστηρίξουν με τον τρόπο τους την αλλαγή, την καινοτομία, τα κτήρια του μέλλοντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Περιστέρης πορτρέτο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αισιοδοξία για το 2026 μετά τη σταθερή ανοδική πορεία του 2025

Η διοίκηση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εξέφρασε στους αναλυτές την αισιοδοξία της για το 2026, και την ισχυρή πορεία των βασικών παραχωρήσεων όπως η Αττική και η Εγνατία Οδός. Περιορισμένες οι επιπτώσεις από την κρίση στη Μ. Ανατολή.
Σήραγγα Μετρό Γραμμή 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από το 2032 και βλέπουμε η νέα Γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας

Οι καθυστερήσεις έχουν πάει το έργο ήδη πάνω από τρία χρόνια πίσω, ενώ ο ανάδοχος «βλέπει» ως ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2034, χωρίς αυτό να γίνεται αποδεκτό από την Ελληνικό Μετρό. Επανεξετάζεται η καταβολή του πριμ 41,6 εκατ. στην εταιρεία.
Ελληνική οικονομία γράφημα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υποχώρηση οικονομικού κλίματος και καταναλωτικής εμπιστοσύνης τον Μάρτιο

Με την αβεβαιότητα να αυξάνεται λόγω πολέμου και πληθωρισμού, ο δείκτης οικονομικού κλίματος κατέγραψε ελαφρά υποχώρηση τον Μάρτιο ενώ μειώθηκε και η καταναλωτική εμπιστοσύνη.
Μηχάνημα AVAX σε σήραγγα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AVAX: 'Αλμα 47% του τζίρου στα 958,2 εκατ. και ιστορικά υψηλά για EBITDA

Σημαντική αύξηση τζίρου στα 958,2 εκατ. ευρώ και κερδών στα 48 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η AVAX το 2025. Σε ιστορικά υψηλά τα EBITDA που ανήλθαν στα 120,8 εκατ. ευρώ, και πρόταση για αυξημένο μέρισμα στους μετόχους.