ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Intracom: Διαψεύδει δημοσίευμα για πώληση της Intracom Defense στην Elbit

Η εταιρεία, με επιστολή της στην Επ. Κεφαλαιαγοράς, διαψεύδει ότι έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems για την εξαγορά της Intracom Defense.

Διαψεύδει η Intracom Holdings με απάντησή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, δημοσίευμα που αναφέρει ότι έχει πραγματοποιήσει διαπραγματεύσεις με την ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems  για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Intracom Defense.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA), σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1761/2022 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς διαψεύδει το από 18.07.2022 δημοσίευμα της ιστοσελίδας EMEA (Sniper) σχετικά με διαπραγματεύσεις της Εταιρείας για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Intracom Defense (IDE) από την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ, Ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems.

Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄ αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Intracom Defense συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση IDEX 2023 στα Εμιράτα

Η εταιρεία παρουσίασε τα προηγμένα προϊόντα και λύσεις της στους τομείς των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Τακτικής Επικοινωνίας & Πληροφοριών και των Συστημάτων Επιτήρησης.
Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDE: Ξεκινά η διαδικασία πιστοποίησης για drones και αεροναυτικά προϊόντα

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σ. Κόκκαλης: Γιατί πωλείται η IDE, εταιρεία επενδύσεων η Intracom

Η Intracom, με ισχυρά διαθέσιμα και δυνατότητα μόχλευσης που μπορεί να της εξασφαλίσει επενδυτική ικανότητα της τάξης των 500 εκατ. ευρώ, θα ενταχθεί σε αυτό το περιβάλλον χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού.