ΓΔ: 893.23 1.65% Τζίρος: 80.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
aegean
Φώτο: Shutterstock

Aegean: Στο Α διατηρείται η πιστοληπτική αξιολόγηση από την ICAP

Το outlook υπό παρακολούθηση (under surveillance) αποσύρθηκε, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στη βαθμίδα «Α» διατηρείται η πιστοληπτική αξιολόγηση της Aegean Airlines, από την ICAP, όπως γνωστοποίησε η εισηγμένη εταιρεία με ανακοίνωσή της. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Η εταιρεία «ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, βάσει των υποχρεώσεων του από 28.02.2019 Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 200.000.000 ευρώ, ότι κατόπιν επαναξιολόγησης από την εταιρεία ICAP CRIF Α.Ε., διατηρήθηκε η διαβάθμιση Α, όσον αφορά στην πιστοληπτική της ικανότητα, ενώ το outlook υπό παρακολούθηση (under surveillance) αποσύρθηκε».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί αναστέλλει η Aegean τις πτήσεις της προς Βηρυττό

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η αναστολή των πτήσεων έγινε μέχρι να ολοκληρωθεί έρευνα που διεξάγεται σχετικά με τα αίτια εξωγενούς ζημιάς που διαπιστώθηκε στο εξωτερικό της ατράκτου του αεροσκάφους. Τί πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εισιτήριο.
aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Aυξάνει τη συμμετοχή της στην Animawings, ενισχύεται στη Ρουμανία

Η συνολική επένδυση της Aegean για την απόκτηση του 51% της Animawings ανέρχεται σε 1,3 εκατ. ευρώ σε καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο. Η ρουμάνικη εταιρεία θα επιχειρεί αρχικά με 3 αεροσκάφη της Aegean.
Aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AEGEAN: Mετέφερε πάνω από 2,3 εκατ. επιβάτες Ιούλιο και Αύγουστο

Συνολικά, ο συντελεστής πληρότητας για την περίοδο βελτιώθηκε και πλέον ανέρχεται σε 71,7%. Ωστόσο ο συγκεκριμένος δείκτης παραμένει σημαντικά μειωμένος συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, που ήταν 87.2%.