ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00
ERGO γραφεία κτήριο
Φώτο: Shutterstock

Ράλι πωλήσεων το 2021 από την ERGO - Επιβράβευση των επιτυχόντων

Οι τρεις νικητές - διαμεσολαβητές παρέλαβαν το έπαθλό τους, ένα leasing αυτοκινήτου για ένα χρόνο από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Τα έπαθλα παρέδωσε ο κ. Νίκος Αντιμησάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO.

Η ERGO Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας τη συμβολή των Συνεργατών της στην επιτυχημένη πορεία της, επενδύει με στόχο τη δημιουργία ακόμα πιο ισχυρών δεσμών μαζί τους, χτίζοντας μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης. Τρεις συνεργάτες της ERGO, διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Rally Πωλήσεων Ασφαλιστηρίων Αυτοκινήτου για το 2021, με έπαθλο για τους πρώτους νικητές, τη χρήση ενός ολοκαίνουργιου T- Cross τελευταίας τεχνολογίας για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι πέτυχαν τις υψηλότερες επιδόσεις είναι:

  • Ο συντονιστής ασφαλιστικός πράκτορας κ. Γρατσούνας Γεώργιος
  • Ο ασφαλιστικός πράκτορας κ. Πολυξενίδης Μάριος και
  • Η Atlas Insurance Agents, συνεργάτης από το Δίκτυο Πωλήσεων Ανεξάρτητων Συνεργατών για λογαριασμό της οποίας το αυτοκίνητο παρέλαβε η κα. Σολομακάκη Κυριακή.

Οι τρεις νικητές - διαμεσολαβητές παρέλαβαν το έπαθλό τους, ένα leasing αυτοκινήτου για ένα χρόνο από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Τα έπαθλα παρέδωσε ο κ. Νίκος Αντιμησάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO. Ο κ. Αντιμησάρης συνεχάρη όλους τους Συνεργάτες για την ενεργή συμμετοχή τους στο Rally Πωλήσεων 2021. Σε δηλώσεις του τόνισε: «η ERGO στοχεύει στην ανάπτυξη μέσω των Δικτύων Πωλήσεων της και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε με παρόμοια κίνητρα τους Συνεργάτες μας για περαιτέρω ανάπτυξη και το 2022. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη διαχρονικά απρόσκοπτη στήριξη των προσπαθειών σας και του έργου σας».

Το κύριο μήνυμα της ERGO προς τους Συνεργάτες της είναι πως εισέρχονται μαζί στη νέα εποχή, με ξεκάθαρο όραμα, μακροπρόθεσμη στρατηγική και ολιστική προσέγγιση των αναγκών του καταναλωτή και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Στην τελετή παράδοσης των αυτοκινήτων παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου κ. Τάσος Παπαδόπουλος, ο Προϊστάμενος Υποστήριξης Πωλήσεων κ. Αλέξανδρος Δόξας, ο Επιθεωρητής Ανάπτυξης Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών κ. Θανάσης Καραρίζος, καθώς και η κα Μαριλένα Φραγή, Sales Performance Lead. Όλοι τους συνεχάρησαν τους νικητές και τους ευχήθηκαν ασφαλείς διαδρομές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θεσσαλονίκη: Θετικές αντιδράσεις φορέων για τις νέες ρυθμίσεις οφειλών

Την ικανοποίησή τους για τη ρύθμιση οφειλών σε έως και 120 δόσεις εκφράζουν τα επιμελητήρια και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ότι πρόκειται για σημαντική ανάσα ρευστότητας, που όμως χρειάζεται και διαγραφή προσαυξήσεων.
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΕΑ: Ικανοποίηση για τις 120 δόσεις και την ένταξη οφειλών του 2024 στη ρύθμιση

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας εκφράζει ικανοποίηση για τη ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις και την ένταξη των χρεών του 2024, ζητώντας παράλληλα βιώσιμο πλαίσιο αποπληρωμής για μικρές επιχειρήσεις εν μέσω διαδοχικών κρίσεων.
Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΕΕΕ: Ο κανονισμός PPWR δεν μπορεί να εφαρμοστεί

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων εντείνει τις παρεμβάσεις της για τον Κανονισμό PPWR, ζητώντας ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα και διορθώσεις, καθώς θεωρεί πως ο κανονισμός επιβαρύνει άδικα τις ελληνικές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Χρειαζόμαστε λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερες επενδύσεις

Ο Κ. Χατζηδάκης τόνισε στην Πολιτική Συνέλευση του ΕΛΚ στη Γαλλία την ανάγκη για ταχύτερες μεταρρυθμίσεις, μείωση γραφειοκρατίας και ενίσχυση επενδύσεων στην Ευρώπη, ώστε να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Πολιτική αλλαγή, η ελπίδα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Ο Αλ. Τσίπρας, στη συνεδρίαση του ΕΕΑ, παρουσίασε την πρόταση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι μόνο η πολιτική αλλαγή θα στηρίξει έμπρακτα τον κλάδο, με νέο μοντέλο και 5 βασικές θέσεις.