ΓΔ: 903.97 -2.00% Τζίρος: 85.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Attica-Group.com

Attica Group: Ο Ηλίας Τρίγκας νέο μέλος στο ΔΣ, στη θέση του Μιχ. Σακέλλη

Το νέο μέλος του ΔΣ κ. Ηλίας Τρίγκας θα ασκήσει τα καθήκοντα του για το χρονικό διάστημα που υπολείπεται ως τη λήξη θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου.

Ανασυγκροτήθηκε η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ μετά την παραίτηση κ. Μιχάλη Σακέλλη από τη θέση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, καθώς και από Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Η σύνθεση του Δ.Σ. και η ιδιότητα του κάθε μέλους έχουν ως ακολούθως:

  •  Κυριάκος Δ. Μάγειρας, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος,
  •  Γεώργιος Ε. Ευστρατιάδης, Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  •  Σπυρίδων Χ. Πασχάλης, Διευθύνων Σύμβουλος & Αναπληρωτής Προέδρου, Εκτελεστικό Μέλος,
  •  Ηλίας Κ. Τρίγκας, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  •  Λουκάς Κ. Παπάζογλου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  •  Ευστράτιος Γ- Ι. Χατζηγιάννης, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος,
  •  Μαρία Σαρρή, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Μιχαήλ Σακέλλη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που επί μακρά σειρά ετών προσέφερε ενώ σε αναπλήρωση της κενωθείσας θέσης και σε συνέχεια της από 5.9.2022 εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων της Εταιρίας, το Δ.Σ. στην από 5.9.2022 συνεδρίαση του, αποφάσισε την εκλογή του κ. Ηλία Τρίγκα ως Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ο κ. Ηλίας Τρίγκας διαθέτει τις απαιτούμενες γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία για την εκτέλεση των καθηκόντων του, ενώ ταυτόχρονα το Διοικητικό Συμβούλιο διαπίστωσε ότι στο πρόσωπό του πληρούνται τα κριτήρια ατομικής και συλλογικής καταλληλόλητας της εγκεκριμένης Πολιτικής Καταλληλόλητας των Μελών του Δ.Σ. της Εταιρίας. Το νέο μέλος θα ασκήσει τα καθήκοντα του για το χρονικό διάστημα που υπολείπεται ως τη λήξη θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Η ως άνω εκλογή θα ανακοινωθεί από το Δ.Σ. στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Attica-Group-Aero-Highspeed
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναχρηματοδότηση των δανείων της Attica Group με συμβάσεις 210 εκατ.

Ο όμιλος Attica σύναψε διμερείς συμβάσεις δανεισμού, διάρκειας πέντε έως επτά ετών, με τρεις τράπεζες επιτυγχάνοντας την μακροπρόθεσμη αναχρηματοδότηση όλων των δανειακών υποχρεώσεων του ομίλου συμβατικής λήξεως 2022-2023.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Αύξηση των ζημιών στο α΄εξάμηνο παρά την άνοδο του τζίρου

Οι πωλήσεις του ομίλου Marfin Investment Group ανήλθαν σε 205,1 εκ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2022 έναντι 129,8 εκ. ευρώ. Ωστόσο τα EBITDA ανήλθαν σε ζημιές 9,6 εκατ. ευρώ λόγω της έκρηξης της τιμής των καυσίμων κατά 99%.