ΓΔ: 1430.27 0.44% Τζίρος: 18.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:38:30 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ideal Holdings: Πάνω από 70% η αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης για Byte

Η εταιρεία είχε ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Byte.

Πάνω από 70% αποδοχή είχε η Προαιρετική Δημόσια Πρόταση που υπέβαλε η εταιρεία Ideal Holdings για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας Byte, την 1/7/2022. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ideal είχε ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Byte, επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Δηλώσεων Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους της «ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ideal Holdings:

Η εταιρεία «IDEAL HOLDINGS A.E.» ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε την 1/7/2022 για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας «ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», και σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε στις 9/9/2022 από την ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τον Σύμβουλο της Εταιρείας για τη Δημόσια Πρόταση, οι Δηλώσεις Αποδοχής που έχουν υποβληθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία υπερβαίνουν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της «BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.».

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της «BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.

Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Δηλώσεων Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους της «ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.», είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω δεν αποσκοπούν να αποτελέσουν και δεν αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο συμβουλή, προτροπή ή σύσταση για την αποδοχή ή μη της Δημόσιας Πρότασης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ideal
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Στο 11,69% το ποσοστό της Truad Verwaltungs

Έως τις 22.12.2023, η Truad κατείχε έμμεσα μέσω αλυσίδας ελεγχόμενων εταιρειών 11,69% του συνολικού αριθμού δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (που αντιστοιχεί σε 5.613.337 κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές της Εταιρείας).