ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Παγκρήτια στη Ρόδο

Το νέο κατάστημα της Τράπεζας στεγάζεται στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, έναν δρόμο στον οποίο εκτείνεται η πλέον αναπτυσσόμενη αγορά της πόλης της Ρόδου.

Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου ξεκίνησε τις εργασίες της η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στη Ρόδο. Το νέο κατάστημα της Τράπεζας στεγάζεται σε ένα λειτουργικό κτίριο επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, έναν δρόμο στον οποίο εκτείνεται η πλέον αναπτυσσόμενη αγορά της πόλης της Ρόδου. Πρόκειται για μια περιοχή με έντονη οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα, σημαντικά εμπορικά σήματα, γραφεία και εταιρίες.

Ο σχεδιασμός του νέου σημείου εξυπηρέτησης έγινε με γνώμονα την κάλυψη τόσο των υφιστάμενων, όσο και των μελλοντικών αναγκών των πελατών της Τράπεζας.

«Η έναρξη εργασιών στη Ρόδο καταδεικνύει τη φιλοσοφία της τράπεζας να χρηματοδοτήσει την επιχειρηματικότητα της περιφέρειας, όπως αυτή αναπτύσσεται μέσα από τις υπηρεσίες τουρισμού, το εμπόριο, την ενέργεια και την καινοτομία» σημειώνει η κα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας.

Κλιμάκιο της διοίκησης παραβρέθηκε στο νησί προκειμένου να υπογραμμίσει με την παρουσία του το ενδιαφέρον της Τράπεζας για τη συγκεκριμένη αγορά.

Η Παγκρήτια Τράπεζα δίνει έμφαση σε δύο βασικούς πυλώνες που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη: Τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη λιανική τραπεζική.

Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιώντας ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία και ευρωπαϊκούς πόρους, χρηματοδοτεί επενδυτικά έργα επιχειρήσεων σε συνεργασία με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, ενώ συγχρόνως υποστηρίζει με στοχευμένες λύσεις τους ιδιώτες πελάτες, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα καταθετικών και χρηματοδοτικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δάνειο για τους εν αναμονή συνταξιούχους από την Παγκρήτια Τράπεζα

Τo ύψος του αιτούμενου δανείου θα προκύπτει από το ποσό της προσωρινής σύνταξης που ο συνταξιούχος αναμένεται να λάβει για έξι μήνες, διπλασιαζόμενο, με ανώτερο όριο να είναι οι 20.000 ευρώ.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Δάνειο έως 20.000 με επιτόκιο 2,9% για σεισμόπληκτους

Το νέο δάνειο «Παγκρήτια Στήριξη» θα δίνεται με περίοδο χάριτος έξι μηνών και ορίζοντα αποπληρωμής έως πέντε έτη και αφορά ιδιοκτήτες ακινήτων του Νομού Ηρακλείου που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπηρεσίες factoring από την Παγκρήτια Τράπεζα

Η Παγκρήτια Τράπεζα στοχεύει να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν τη ρευστότητα που έχουν ανάγκη ενώ παρέχει και λύσεις διαχείρισης και λογιστικής παρακολούθησης των εμπορικών απαιτήσεων.