ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
United Group - Wind
Φωτό: United Group

Νέος αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της United Group ο Quique Vivas

Ο Quique Vivas εντάσσεται στην ομάδα της United Group και διαδέχεται τη Victoriya Boklag, η οποία διατηρεί με επιτυχία τη θέση της Group Vice President Marketing and Media.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2022, ο Quique Vivas αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου μάρκετινγκ της United Group, της μητρικής εταιρείας της Nova, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Quique Vivas εντάσσεται στην ομάδα της United Group και διαδέχεται τη Victoriya Boklag, η οποία διατηρεί με επιτυχία τη θέση της Group Vice President Marketing and Media, από το 2013. Ωστόσο από τώρα και στο εξής, θα επικεντρωθεί στον ρόλο της ως CEO, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Quique Vivas στη United Group. Θα είναι υπεύθυνος για την εμπορική στρατηγική για οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες και θα επικεντρωθεί στην προώθηση της ισχυρής εμπορικής δυναμικής του Ομίλου και στις οκτώ αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Με τα καινοτόμα προϊόντα, τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες μας ο Quique θα ενισχύσει περαιτέρω την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Group, Victoriya Boklag.

Ο Quique Vivas είναι εξειδικευμένος επαγγελματίας με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στις τηλεπικοινωνίες. Έχει σημειώσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στον κλάδο, κατέχοντας διάφορες θέσεις σε τομείς όπως το μάρκετινγκ, οι πωλήσεις, η ψηφιακή τεχνολογία, το brand, οι λειτουργίες και η στρατηγική για κινητή, σταθερή και τηλεόραση – τόσο σε B2B όσο και σε B2C.

Στα επαγγελματικά του επιτεύγματα περιλαμβάνεται ο σημαντικός ρόλος στην προώθηση του Ομίλου Vodafone ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθώς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εμπορικής του λειτουργίας. Έχει επίσης υπηρετήσει ως Chief Commercial and Strategy Officer στη Vodafone Τσεχίας και Chief Commercial Officer και Εκτελεστικό Μέλος στη Vodafone Ελλάδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nova: Ιδρύει νέα εταιρεία για την ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών

Με τη δημιουργία της νέας εταιρείας η Nova βάζει τις βάσεις για να καταστεί πάροχος υποδομών μεγάλης κλίμακας για εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην Ελλάδα επιταχύνοντας τις επενδύσεις της.