ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
TBI Bank
Πηγή: TBI Bank

Ταχύτερες πληρωμές στους συνεργάτες της από την tbi bank

Η τράπεζα καταβάλλει πλέον τις πληρωμές από φυσικές και ηλεκτρονικές πωλήσεις στους εμπόρους - συνεργάτες της εντός 30 λεπτών, βελτιώνοντας έτσι την υπηρεσία της.

Ρευστότητα και μεγαλύτερη ευελιξία εξασφαλίζει η βελτιωμένη, αυτοματοποιημένη διαδικασία πληρωμών σε εμπόρους, που έχουν ενσωματώσει τις λύσεις χρηματοδότησης αγορών της tbi bank (BNPL – Αγόρασε Τώρα Πλήρωσε Αργότερα). 

Η τράπεζα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, καταβάλλει πλέον τις πληρωμές από φυσικές και ηλεκτρονικές πωλήσεις στους εμπόρους-συνεργάτες της εντός 30 λεπτών, βελτιώνοντας έτσι την υπηρεσία της, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν τρεις φορές την ημέρα. Έτσι, ενώ στην υπόλοιπη αγορά οι πληρωμές στους εμπόρους ολοκληρώνονται σε μία εργάσιμη ημέρα, η tbi ενισχύεται και εδραιώνεται ως αξιόπιστος και έμπιστος συνεργάτης.

Περισσότεροι από 1.100 συνεργαζόμενοι έμποροι της tbi bank, από διάφορους κλάδους στην Ελλάδα, θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα έσοδα από τις πωλήσεις τους, γεγονός που βοηθάει τη ρευστότητά τους και την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.  

Σήμερα, τα περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας πραγματοποιούν τέτοιου είδους πληρωμές την επόμενη εργάσιμη ημέρα και αυτό δυσχεραίνει τη λειτουργία ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπου η ανάγκη για ρευστότητα είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

«Κάθε καινοτομία μας έχει ως στόχο τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, τη μείωση του κόστους και την αύξηση των πωλήσεων των συνεργατών μας. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε πλέον να τους παρέχουμε την ευελιξία που χρειάζονται, ώστε να λαμβάνουν γρήγορα τα χρήματά τους και όσον αφορά τους τελικούς πελάτες, να λαμβάνουν το συντομότερο δυνατό τα προϊόντα που έχουν αγοράσει», δήλωσε ο Κώστας Τοβίλ, επικεφαλής της tbi bank στην Ελλάδα.

Με την τρέχουσα σημαντική συντόμευση της διαδικασίας πληρωμής προς τους εμπόρους στην Ελλάδα σε 30 λεπτά, η tbi ενισχύει τη θέση της ως ψηφιακός ηγέτης στην πελατοκεντρική αγορά. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βασιλείου (Eurobank): Επενδύσεις 32 δισ. στην Ελλάδα την επόμενη τριετία

Συντελείται μία αλλαγή, με οδηγό τις νέες επενδύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία που συμβάλλουν στην μακροχρόνια βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της εθνικής οικονομίας, τόνισε ο αναπληρωτής CEO της τράπεζας.
alpha bamk
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Εκτός Ελλάδας τα 2/3 των προσφορών για το senior preffered ομόλογο

H έκδοση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον άνω των 100 επενδυτών και καλύφθηκε κατά 42% από θεσμικούς επενδυτές και υπερεθνικούς οργανισμούς, κατά 45% από διαχειριστές κεφαλαίων και κατά 13% από Wealth Μanagement.