ΓΔ: 1044.96 -0.45% Τζίρος: 73.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Wolt-Drive
Φωτο: Wolt

Τη νέα υπηρεσία Wolt Drive για ηλεκτρονικά καταστήματα λανσάρει η Wolt

Οι αγορές από αγαπημένα ηλεκτρονικά καταστήματα θα φτάνουν πλέον στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε περίπου μισή ώρα, χάρη στη νέα υπηρεσία Wolt Drive.

Η νέα υπηρεσία Wolt Drive δίνει στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα τη δυνατότητα να παραδώσουν τα προϊόντα στους καταναλωτές άμεσα, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν το κομμάτι της διανομής. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα μπορούν μέσω του Wolt Drive να παραδίδουν παραγγελίες ήδη από την πρώτη μέρα και να διαχειρίζονται με επιτυχία την αύξηση στις ηλεκτρονικές τους πωλήσεις. 

Οι αγορές από αγαπημένα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, θα φτάνουν πλέον στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε περίπου μισή ώρα, χάρη στη νέα υπηρεσία Wolt Drive, που έρχεται για να κάνει τις διαδικτυακές αγορές ακόμη πιο απολαυστικές. Οι καταναλωτές που πραγματοποιούν online αγορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα, στις πόλεις όπου έχει παρουσία η Wolt, συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, θα μπορούν κατά την ολοκλήρωση της αγοράς τους να επιλέξουν την άμεση παραλαβή των προϊόντων τους από τους συνεργάτες-διανομείς της Wolt

Μέσω του Wolt Drive, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την παραλαβή των αγορών τους στην πόρτα τους, σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, ακόμα και εντός 30 λεπτών από τη στιγμή καταχώρησης της παραγγελίας. Παράλληλα, κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο που θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση των αγορών τους, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση της εφαρμογής, θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία της παράδοσης, ενώ στη διάθεσή τους θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή η Ομάδα Υποστήριξης της Wolt, απαντώντας στις ερωτήσεις τους μέσω chat σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Στη Wolt, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα της υπηρεσίας Wolt Drive στην Ελλάδα, μιας υπηρεσίας που φέρνει ακόμα περισσότερα προϊόντα στην πόρτα των πελατών μας, εύκολα και γρήγορα». Συμπλήρωσε ότι «έχοντας ως στόχο να φέρνουμε στους πελάτες μας ό,τι τους φέρνει χαρά, πιστεύουμε ότι η νέα μας υπηρεσία Wolt Drive είναι η πιο άμεση και αποτελεσματική λύση τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, λειτουργώντας ως ένα πρόσθετο κανάλι διανομής».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η P&G επενδύει στην ανάπτυξη των logistics, ιδρύει hub στην Ελλάδα

Ο όμιλος επέλεξε τη χώρα μας καθώς το κέντρο logistics της P&G στην Ελλάδα, τις τελευταίες δεκαετίες, εμφανίζει εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ παράλληλα διατηρεί υψηλής κατάρτισης προσωπικό.
Wolt-ΑΒ Βασιλόπουλος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνεται δυναμικά η συνεργασία της Wolt με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η υπηρεσία online delivery διαθέσιμη, εκτός της Αθήνας, σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά. Στην εφαρμογή είναι διαθέσιμοι 5.000 κωδικοί προϊόντων από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.
dioryga-korinthos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διώρυγα Κορίνθου: Κλείνει από αύριο στις 7 π.μ. - Ξεκινάνε έργα αποκατάστασης

Η Διώρυγα θα είναι κλειστή μέχρι την έναρξη της επόμενης καλοκαιρινής περιόδου, για την επανεκκίνηση των εργασιών αποκατάστασης της δεύτερης φάσης με σκοπό την ολοκλήρωση της θωράκισής της.