ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Kordelos.gr

Κορδέλλου: Συμφωνία αναδιάρθρωσης χρέους με τις πιστώτριες τράπεζες

«Η συμφωνία θέτει τις βάσεις για την απρόσκοπτη ανάπτυξη της Εταιρείας, χάρη στη μακροπρόθεσμη διευθέτηση των δανείων της και τη μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους», σύμφωνα με την εταιρεία.

Σε συμφωνία με τις τράπεζες Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς ήρθε η εταιρεία Κορδέλλου για την υπογραφή συμβάσεων αναδιάρθρωσης των βραχυπρόθεσμων δανειακών της υποχρεώσεων.

Επίσης, επισημαίνεται ότι: «η τυπική διαδικασία υπογραφής της αντίστοιχης σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Σε συνέχεια της από 02.08.2019 ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιήθηκε η υπογραφή της συμφωνίας της Εταιρείας με το σύνολο των Πιστωτριών Τραπεζών για την αναδιάρθρωση των βραχυπρόθεσμων δανειακών της υποχρεώσεων, η εταιρεία «ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ» ενημερώνει ότι σε συνέχεια και υλοποίηση της ανωτέρω συμφωνίας υπεγράφησαν οι διμερείς συμβάσεις με τις Τράπεζες Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς.

Η τυπική διαδικασία υπογραφής της αντίστοιχης σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον.

Η υπογραφή και η υλοποίηση της συμφωνίας θέτουν τις βάσεις για την απρόσκοπτη ανάπτυξη της Εταιρείας, χάρη στη μακροπρόθεσμη διευθέτηση των δανείων της και τη μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η αύξηση των τιμών χάλυβα ανέβασε στα 130,3 εκατ. ευρώ τον τζίρο της ΣΙΔΜΑ

Ενισχυμένος κατά 73,8% ο κύκλος εργασιών της ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική στο α' εξάμηνο του 2021. Θετικές οι προβλέψεις μέχρι το τέλος του έτους καθώς αναμένεται η παγκόσμια ζήτηση χάλυβα να αυξηθεί κατά 5,8%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έλαστρον: Πτώση 16,3% στις ενοποιημένες πωλήσεις εννεαμήνου 2020

Τα EBITDA στο 9μηνο διαμορφώθηκαν σε ευρώ 3,3 εκ. έναντι ευρώ 2,6 εκ. στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 27%. Ο καθαρός δανεισμός του ομίλου σημείωσε πτώση και ανήλθε σε ευρώ 39,2 εκ. στο 9μηνο έναντι ευρώ 41,4 εκ. την 30.09.2019.