ΓΔ: 917.52 -0.53% Τζίρος: 13.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:39:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Mobile Technology και Coca-Cola 3Ε επεκτείνουν την συνεργασία τους

Το έργο θα υλοποιηθεί, με τεχνολογικό συνεργάτη τη Mobile Technology, η οποία από το 2004 μέχρι σήμερα διαθέτει στην Coca-Cola Τρία Έψιλον εξοπλισμό logistics βάσει των εκάστοτε προδιαγραφών της εταιρείας.

Την ανανέωση της συνεργασία της με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, με σκοπό την προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξή του, ανακοίνωσε η Mobile Technology.

Το έργο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως φορητά τερματικά, vehicle mount τερματικά, φορητούς εκτυπωτές αποδείξεων και βιομηχανικούς εκτυπωτές ετικετών. Πρόκειται για ανθεκτικά και εξειδικευμένα προϊόντα των Honeywell και Zebra Technologies που αποτελούν τους δημοφιλέστερους κατασκευαστές διεθνώς.

Το έργο θα υλοποιηθεί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με τεχνολογικό συνεργάτη τη Mobile Technology, η οποία από το 2004 μέχρι σήμερα διαθέτει στην Coca-Cola Τρία Έψιλον εξοπλισμό logistics βάσει των εκάστοτε προδιαγραφών της εταιρείας, παράλληλα με 360° υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Υπενθυμίζεται ότι το 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα εμπιστεύονται σταθερά τη Mobile Technology, ενώ το πελατολόγιό της απαρτίζεται από συνολικά 3.600 μικρές και μεγάλες εταιρείες. Ως τεχνολογικός συνεργάτης που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, όπως επισημαίνεται, η Mobile Technology προωθεί αξιόπιστα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στο μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών, όσο και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη η Coca Cola 3E για το πρόστιμο της Επ. Ανταγωνισμού

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού στηρίχτηκε και γενικεύει μεμονωμένες επικοινωνίες και αποσπασματικές δηλώσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, που αντιστοιχούν σε απειροελάχιστο ποσοστό της αγοράς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 1,3 δισ. η συνεισφορά της Coca Cola στην ελληνική οικονομία το 2021

Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, η δραστηριότητα της εταιρείας αυξήθηκε κατά 15% το 2021 και αποτελεί τον μεγαλύτερη εργοδότη του κλάδου της απασχολώντας σχεδόν τους μισούς εργαζομένους, ενώ παράγει και το 50% του τζίρου του κλάδου αναψυκτικών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η πώληση της Three Cents στη Coca Cola HBC αντί 45,9 εκατ.

Η εταιρεία εμπορίας και προώθησης premium αναψυκτικών,  μέσα σε 7 χρόνια κατάφερε να 10πλασιάσει τις πωλήσεις της και τα κέρδη της, και το 2021 οι πωλήσεις της έφτασαν τα 7,7 εκατ. ευρώ ενώ έχει εξαγωγική παρουσία σε 34 χώρες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προχωρά στην έκδοση ομολόγου τριετούς διάρκειας η Coca Cola HBC

Για το πρώτο εξάμηνο του 2022 η εταιρεία πέτυχε κέρδη 316 εκατ. ευρώ, με αύξηση 34,5%, με τον όγκο πωλήσεων να ενισχύεται 18,1% και τα συνολικά έσοδα της εταιρείας να φθάνουν στα 4,2 δισ. ευρώ, εμφανίζοντας αύξηση 29,6%.