ΓΔ: 915.99 0.06% Τζίρος: 44.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lavipharm

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό της Lavipharm για την ΑΜΚ

H δημόσια προσφορά διεξάγεται με στόχο την άντληση κεφαλαίων ύψους έως 57.999.999, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την συνεδρίασή του την Πέμπτη ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Lavipharm σχετικά με τη δημόσια προσφορά έως 170.588.235 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών.

H δημόσια προσφορά διεξάγεται με στόχο την άντληση κεφαλαίων ύψους έως 57.999.999 ευρώ, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lavipharm: Ποια είναι η τιμή διάθεσης και η αναλογία των νέων μετοχών στην ΑΜΚ

Η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης και προεγγραφής και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.
Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία της TIKUN Europe με Lavipharm στην ελληνική αγορά

Με αυτή τη συμφωνία, η Lavipharm θα διανέμει τα προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης που θα κυκλοφορήσουν το 2023 και θα παράγονται σε Ελλάδα και Γαλλία. Η συμφωνία θα μπορεί να παραταθεί για 5 ακόμη χρόνια.
Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lavipharm: Υποχώρηση της κερδοφορίας παρά την άνοδο των πωλήσεων

Στα 21,2 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι ενοποιημένες πωλήσεις, μετά την αφαίρεση των rebates και clawbacks στο πρώτο εξάμηνο του 2022 σημειώνοντας αύξηση 8% έναντι του 2021. Υποχώρησαν κατά 22% τα EBITDA λόγω απώλειας εσόδων ύψους 1,1 εκατ. ευρώ.
Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lavipharm: Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τη γενική συνέλευση

Με κεντρικό θέμα την προτεινόμενη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας, οι μέτοχοι ενημερώθηκαν από τη διοίκηση για τη χρήση των κεφαλαίων και το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας