ΓΔ: 917.14 -0.57% Τζίρος: 13.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:42:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Alpha Trust

Στον δείκτη Athex ESG εισέρχεται η Alpha Trust - Ανδρομέδα ΑΕΕΧ

«Αποτελεί επιβράβευση της αφοσίωσης μας στις αρχές της βιωσιμότητας» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Βασίλειος Κλέτσας.

Στον δείκτη Athex ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών. ο οποίος περιλαμβάνει τις εταιρείες που υιοθετούν καλές πρακτικές σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης, εισέρχεται η Alpha Trust -Ανδρομέδα Α.Ε.Ε.Χ., η μοναδική εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Δρώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δεοντολογίας, η Εταιρεία έχει θεσπίσει και διατηρεί ESG Πολιτική επί περιβαλλοντικών, κοινωνικών και εταιρικής διακυβέρνησης θεμάτων, η οποία αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της αξίας τόσο προς τους μετόχους της όσο και την ευρύτερη κοινότητα, αναφέρει η εσηγμένη σε σχετική ανακοίνωση. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Βασίλειος Κλέτσας, δήλωσε: «Η είσοδος της ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. στο δείκτη Athex ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί επιβράβευση της αφοσίωσης μας στις αρχές της βιωσιμότητας. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι αρχές της αειφόρου ανάπτυξης περιχαρακώνονται θεσμικά στον κλάδο των επενδύσεων και της διαχείρισης κεφαλαίων, καταφέρνοντας να προσελκύσουν σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια διεθνώς».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Trust: Ξεπέρασε τα 3 εκατ. ο κύκλος εργασιών στο α' εξάμηνο

Παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκε ο τζίρος του ομίλου, η κερδοφορία του μειώθηκε σημαντικά, ενώ αυξήθηκαν και τα λειτουργικά έξοδα εξαιτίας των νέων προσλήψεων με αντίστοιχη αύξηση του κόστους μισθοδοσίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Trust: Στα 6,34 ευρώ θα είναι η τιμή διάθεση των νέων μετοχών

Η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης, η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης και προεγγραφής και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Trust: Από αύριο η διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας ορίστηκε σε 4,80 ευρώ ανά μετοχή (ίση με την τιμή κλεισίματος της συνεδρίασης της 4ης Ιουλίου 2022 της Εναλλακτικής Αγοράς του Χ.Α.).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Trust: Από 1η Ιουνίου σε διαπραγμάτευση οι 12.552 νέες μετοχές στο ΧΑ

Tο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται στο συνολικό ποσό του 1.121.091,84 ευρώ διαιρούμενο σε 3.114.144 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας λεπτών τριάντα έξι (0,36 ευρώ) η κάθε μία.