ΓΔ: 1041.51 0.82% Τζίρος: 120.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: BriQ Properties

Η BriQ αγόρασε δύο οικόπεδα δίπλα στο Logistics Park στον Ασπρόπυργο

Η συνολική επένδυση της Εταιρείας στο εν λόγω Logistics Park θα ανέλθει σε 30 εκ. ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα έχει επενδυθεί συνολικό ποσό 20 εκ. ευρώ.

Στην απόκτηση δύο οικοπέδων συνολικής επιφάνειας  11.060 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής τα οποία είναι όμορα στο Logistics Park το οποίο αναπτύσσει η Εταιρεία στην θέση «Ήμερος Τόπος» ανακοίνωσε η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π..

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτή την αγορά η Εταιρεία έχει στην ιδιοκτησία της ενιαία έκταση συνολικής επιφάνειας 114 στρεμμάτων. Η Εταιρεία αναπτύσσει στην παραπάνω έκταση δύο Κτίρια Αποθήκευσης και Διανομής (ΚΑΔ), υψηλών προδιαγραφών, συνολικής επιφάνειας 44.365 τ.μ..

Η συνολική επένδυση της Εταιρείας στο εν λόγω Logistics Park θα ανέλθει σε 30 εκ. ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα έχει επενδυθεί συνολικό ποσό 20 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωση της κατασκευής του πρώτου ΚΑΔ και την αγορά της γης.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κ. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε ότι «παραμένουμε προσηλωμένοι στην επενδυτική μας στρατηγική και ενισχύουμε διαρκώς την θέση της Εταιρείας στον τομέα των νεόδμητων κτιρίων logistics υψηλών προδιαγραφών.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Briq_akinito
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BriQ: Άλμα 40% της καθαρής κερδοφορίας στα 3,5 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο

Αυξήθηκε η αξία του χαρτοφυλακίου των ακινήτων του ομίλου που περιλαμβάνει 26 ακίνητα και ανέρχεται πλέον στα 130,5 εκατ. ευρώ. Πλησίασαν τα 5 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις του ομίλου σε υπάρχοντα ακίνητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Briq: Εκτινάχθηκαν κατά 207% στα 1,04 εκατ. ευρώ τα κέρδη στο α΄τρίμηνο

Η επανεκκίνηση της δραστηριότητα και η έναρξη μίσθωσης της νέας αποθήκης στον Ασπρόπυργο οδήγησαν την Briq να ενισχύσει τα έσοδα της από ενοίκια που διαμορφώθηκαν στα 1,93 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 76,5% σε σχέση με την περασμένη χρονιά.