ΓΔ: 1236.69 1.29% Τζίρος: 65.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:45:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DEPA Emporias-Fisikon-CNG
Φωτο: ΔΕΠΑ Εμπορίας

Συνεργασία ΔΕΠΑ Εμπορίας με ΕΛΙΝ για διάθεση φυσικού αερίου κίνησης

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο για την κίνηση των οχημάτων τους.

Στο πλαίσιο της στήριξης των καταναλωτών, o όμιλος ελίν προχώρησε σε συνεργασία με την ΔΕΠΑ Εμπορίας για την διάθεση του φυσικού αερίου κίνησης (CNG), στο πρατήριο της στη Λάρισα με σήμα «ελίν» σε τιμές πώλησης αντίστοιχες με τις τιμές στα πρατήρια με σήμα FISIKON.

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο για την κίνηση των οχημάτων τους. Το εν λόγω πρατήριο θα ξεκινήσει να διαθέτει  φυσικό αέριο κίνησης στη νέα τιμή εντός των προσεχών ημερών. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ΔΕΠΑ Εμπορίας εξακολουθεί με συνέπεια να στηρίζει τους καταναλωτές CNG, ενώ παράλληλα διευρύνει συνεχώς το δίκτυο πρατηρίων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ελίν προχωρά στην ενεργειακή μετεξέλιξη του δικτύου πρατηρίων σε ολοκληρωμένους ενεργειακούς σταθμούς, επενδύοντας στο συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΙΝΟΙΛ: Αύξηση του τζίρου στα 1,5 δισ. ευρώ, πτώση της κερδοφορίας

Όπως ανέφερε η εταιρεία, τα οικονομικά αποτελέσματα του 2021 αποτυπώνουν, μεταξύ άλλων, την αύξηση των πωλήσεων στις τουριστικές περιοχές και στις μαρίνες και τη συνεχή αύξηση των πωλήσεων. Πλήγμα στην κερδοφορία της από την μεγάλη ρευστότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχυμένη κατά 24% η κερδοφορία της ΕΛΙΝΟΙΛ παρά την πτώση του τζίρου

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μεγέθη του 2021 θα κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από το 2020. Η διοίκηση της ΕΛΙΝΟΙΛ εκτιμά πως η αγορά θα επανέλθει μετά το τέλος του α' τριμήνου 2022 σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην τελική ευθεία η πρώτη μονάδα παραγωγής συμπιεσμένου βιομεθανίου

Το πιλοτικό έργο της ΔΕΠΑ Εμπορίας στο εργοστάσιο της ΦΑΡΜΑ ΧΗΤΑΣ αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την εθνική ενεργειακή στρατηγική αλλά και για την προσπάθεια επίτευξης των περιβαλλοντικών στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Tzannetakis-Petros-Motor-Oil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τζαννετάκης: Το επενδυτικό πλάνο της Motor Oil αγγίζει τα 4 δισ. ευρώ

Ο αναπληρωτής CEO του ομίλου αναφέρθηκε στη συμφωνία χρηματοδότησης 40 εκατ. ευρώ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για ανάπτυξη δικτύου σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών υδρογόνου.