ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Intracom-Defense-NEA-FOTO
Intracom Defense

H Intracom Defense συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση IDEX 2023 στα Εμιράτα

Η εταιρεία παρουσίασε τα προηγμένα προϊόντα και λύσεις της στους τομείς των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Τακτικής Επικοινωνίας & Πληροφοριών και των Συστημάτων Επιτήρησης.

Στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας "IDEX 2023" πήρε μέρος η Intracom Defense (IDE), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μεταξύ 20-24 Φεβρουαρίου 2023, συμμετέχοντας στο Ελληνικό Περίπτερο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών, κ. Αριστείδη Αλεξόπουλο.

Η IDE, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρουσίασε τα προηγμένα προϊόντα και λύσεις της στους τομείς των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Τακτικής Επικοινωνίας & Πληροφοριών και των Συστημάτων Επιτήρησης. Το περίπτερό της επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας, κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στα ΗΑΕ, κ. Χρήστος Οικονόμου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της IDE πραγματοποίησαν συναντήσεις με μεγάλες αμυντικές εταιρίες και στελέχη του κλάδου, εστιάζοντας στις δραστηριότητες της εταιρίας στην περιοχή, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή βούληση συνεργασίας με τα ΗΑΕ και την αμυντική τους βιομηχανία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDE: Ξεκινά η διαδικασία πιστοποίησης για drones και αεροναυτικά προϊόντα

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σ. Κόκκαλης: Γιατί πωλείται η IDE, εταιρεία επενδύσεων η Intracom

Η Intracom, με ισχυρά διαθέσιμα και δυνατότητα μόχλευσης που μπορεί να της εξασφαλίσει επενδυτική ικανότητα της τάξης των 500 εκατ. ευρώ, θα ενταχθεί σε αυτό το περιβάλλον χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού.