ΓΔ: 1217.86 0.73% Τζίρος: 85.29 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Intracom

Intracom: Δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία για πώληση της IDE

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσει για την πώληση της Intracom Defence, αλλά τονίζει ότι η όλη διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Σε διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους για την πώληση της Intracom Defence (IDE) βρίσκεται η Intracom, αλλά διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η όλη διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, μέσω ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του Χ.Α. και τονίζει ότι οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει θα φροντίσει, εγκαίρως, να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό. 

Πιο αναλυτικά, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA), με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας radar «έκλεισε η πώληση της INTRACOM DEFENSE» και σε συνέχεια των σχετικών Ανακοινώσεών της στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 20ης Δεκεμβρίου 2022, επαναλαμβάνει ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση της IDE, μιας σύγχρονης και πρωτοπόρας αμυντικής βιομηχανίας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή, οι συζητήσεις αυτές δεν έχουν καταλήξει σε ανακοινώσιμο αποτέλεσμα.

Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σ΄ αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Intracom Defense συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση IDEX 2023 στα Εμιράτα

Η εταιρεία παρουσίασε τα προηγμένα προϊόντα και λύσεις της στους τομείς των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Συστημάτων Τακτικής Επικοινωνίας & Πληροφοριών και των Συστημάτων Επιτήρησης.
Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDE: Ξεκινά η διαδικασία πιστοποίησης για drones και αεροναυτικά προϊόντα

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σ. Κόκκαλης: Γιατί πωλείται η IDE, εταιρεία επενδύσεων η Intracom

Η Intracom, με ισχυρά διαθέσιμα και δυνατότητα μόχλευσης που μπορεί να της εξασφαλίσει επενδυτική ικανότητα της τάξης των 500 εκατ. ευρώ, θα ενταχθεί σε αυτό το περιβάλλον χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού.