ΓΔ: 1220.89 1.54% Τζίρος: 148.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Euroins: Συναντήσεις με ΤτΕ και Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος

Τα στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας παρείχαν αναλυτική ενημέρωση αναφορικά με τα εύρωστα οικονομικά μεγέθη και την εδραίωση του ελληνικού υποκαταστήματος στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Πρωτοβουλία ενημέρωσης των αρμόδιων ελληνικών φορέων σχετικά με την ανάπτυξη των εργασιών, την ενδυνάμωση των οικονομικών μεγεθών και τον στρατηγικό της σχεδιασμό για τα επόμενα έτη έλαβε η Euroins Ελλάδος, υποκατάστημα της Βουλγαρικής ασφαλιστικής εταιρείας Euroins Insurance AD.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου η διοίκηση της Euroins Ελλάδος, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. EvgenyIgnatovκαι τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρο και τη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης κα. Ελίνα Παπασπυροπούλου, στους οποίους παρείχαν αναλυτική ενημέρωση αναφορικά με τα εύρωστα οικονομικά μεγέθη και την εδραίωση του ελληνικού υποκαταστήματος στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, η διοίκηση της Euroins Ελλάδος συναντήθηκε με το επιτελείο της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος υπό τον Διευθυντή κ. Σταύρο Κωνσταντά, το οποίο ενημέρωσε σχετικά με την αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας στην Ελλάδα.

Η Επιτροπή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας (FSC) της Βουλγαρίας, σε σχετική της ανακοίνωση την Παρασκευή 17 Μαρτίου, διαβεβαιώνει δε ότι, ως αποτέλεσμα της εποπτείας που ασκείται από την FSC, δεν έχουν διαπιστωθεί προβλήματα που αφορούν στη φερεγγυότητα των μεμονωμένων εταιρειών του ομίλου Euroins Insurance Group (EIG) ή του Ομίλου συνολικά.

Η EUROINS Ελλάδος βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της και σχεδιάζει δυναμικά την περαιτέρω διείσδυση της στην ελληνική αγορά με είσοδο νέων ασφαλιστικών προϊόντων στους τομείς της ασφάλισης κατοικίας, προσωπικού ατυχήματος, και υγείας, μεταξύ άλλων.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 1,62 δισ. ο τζίρος για την μητρική της Euroins με ώθηση από ενέργεια

Πάνω από το 50% του κύκλου εργασιών της Eurohold προήλθε από τον ενεργειακό κλάδο που συνέβαλε σε ποσοστό άνω του 70% στην κερδοφορία της εταιρείας συμμετοχών. Σημαντική η συνεισφορά και της δραστηριότητας στον ασφαλιστικό κλάδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μινέττα: Αύξηση παραγωγής 30% στην Υγεία, στα 30 εκατ. οι αποζημιώσεις

Πέτυχε αύξηση παραγωγής στους περισσότερους άξονες λειτουργίας της, με τη σημαντικότερη ανάπτυξη να σημειώνεται στον κλάδο Υγείας, όπου το ποσοστό αύξησης ανήλθε στο 29,91% σε σχέση με το 2021.