Φώτο: Attica

Αρχίζουν τα έργα επέκτασης του Attica στο City Link

Μέσα στο μήνα ολοκληρώνονται οι σχετικές μελέτες κι ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των εργασιών ως τα τέλη του Φεβρουαρίου. Με αύξηση πωλήσεων έκλεισε ο Δεκέμβριος για την Αττικά Πολυκαταστήματα.

Την εκκίνηση των εργασιών επέκτασης του πολυκαταστήματος Attica στο City Link σηματοδοτεί ο Ιανουάριος, καθώς μέσα στο μήνα ολοκληρώνονται οι σχετικές μελέτες κι ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των εργασιών μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι προβλέπεται η διεύρυνση του πολυκαταστήματος στο κέντρο της Αθήνας κατά 4.000 τμ, με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης των έργων τα τέλη του καλοκαιριού. Παράλληλα, μέσα στην άνοιξη προγραμματίζεται η έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος, ξεκινώντας με την διάθεση αξεσουάρ και σταδιακά επεκτείνοντας την προϊοντική γκάμα που θα είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά.

Ο τελευταίος μήνας του 2019 κινήθηκε σε θετικό έδαφος για την Αττικά Πολυκαταστήματα, με το συνολικό κύκλο εργασιών της εταιρείας να ενισχύεται κατά 3,5%. Τις καλύτερες επιδόσεις κατέγραψαν τα πολυκαταστήματα Attica στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και Mediterranean Cosmos, ενισχύοντας τις πωλήσεις τους κατά 5,5% τον Δεκέμβριο του 2019 συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι, ενώ κατά 2,5% ενισχύθηκαν οι πωλήσεις του πολυκαταστήματος στο κέντρο της Αθήνας και σταθερές παρέμειναν οι πωλήσεις του attica επί της οδού Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία έκλεισε την χρονιά με ενίσχυση τζίρου κατά 1,5%.

Εξαιρετικές επιδόσεις κατέγραψε επίσης το διαδικτυακό κατάστημα καλλυντικών atticabeauty.gr την χρονιά που πέρασε, αποσπώντας μάλιστα την κορυφαία διάκριση στα βραβεία evolution awards. Ειδικότερα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα, που πρόσφατα πρόσθεσε στην προϊοντική της γκάμα και κάποια brands καλλυντικών ευρείας διανομής, κατέγραψε πωλήσεις ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενισχυμένες κατά 70% συγκριτικά με το 2018 και προσβλέπει σε τζίρο ύψους 7,5 εκατ. ευρώ για το τρέχον έτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άλμα πωλήσεων 34% στα Attica την εβδομάδα της Black Friday

Το τετραήμερο προσφορών ενόψει της Black Friday ανέβασε τις εντυπωσιακά τις πωλήσεις στα καταστήματα Attica, με την κατηγορία των καλλυντικών να έχει τις καλύτερες επιδόσεις, καθώς οι εκπτώσεις άγγιξαν και το 60%.