ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
IVI-Pepsico-Hellas
Φωτο: Pepsico Hellas

Ξεκίνησε η παραγωγή των αναψυκτικών ΗΒΗ στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στο Βόλο

Η έναρξη της παραγωγής έγινε με την ΗΒΗ πορτοκάλι με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο κοντά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, όπου σύντομα θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

Στην παραγωγή των πρώτων κωδικών των αναψυκτικών ΗΒΗ στην Ελλάδα προχώρησε η PepsiCo Hellas. Η στρατηγική συνεργασία της PepsiCo Hellas με την ΕΨΑ για την παραγωγή των αναψυκτικών της ΗΒΗ (αφορά τη συσκευασία κουτιών αλουμινίου) στη χώρα μας, ξεκίνησε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 στο εργοστάσιο της ΕΨΑ στο Βόλο.

Η έναρξη της παραγωγής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έγινε με την ΗΒΗ πορτοκάλι με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, πιο κοντά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, όπου σύντομα θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Σταδιακά θα ακολουθήσει η παραγωγή όλων των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της PepsiCo Hellas, που περιλαμβάνει την ΗΒΗ λεμόνι, μπλε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, σόδα και σόδα λεμόνι, σε νέες και ανανεωμένες συσκευασίες.

Ο Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Στρατηγικού σχεδιασμού Κεντρικής Ευρώπης, κ. Αναστάσιος Καρακαϊδός δήλωσε: «Στην PepsiCo Hellas συνεχίζουμε την διαδρομή μιας βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης στηρίζοντας έμπρακτα την παραγωγική δυναμική της Ελλάδας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την έναρξη της παραγωγής αναψυκτικών ΉΒΗ (κουτί) στην Ελλάδα. Μια ενέργεια που εκτός από το οικονομικό όφελος για τη χώρα μας συμβάλλει σημαντικά και στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας, αφαιρώντας από το δρόμο εκατοντάδες φορτηγά ετησίως. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με αυξανόμενο ρυθμό την έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας και του περιβάλλοντος στο άμεσο μέλλον.»
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιστρέφει στην αγορά μετά από 10 χρόνια απουσίας το brand της ΑΓΝΟ

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία στοχεύει στο πρώτο εξάμηνο του έτους οι νέοι κωδικοί της ΑΓΝΟ να βρεθούν σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Τα σχέδια για την αξιοποίηση του εργοστασίου της εταιρείας στο Λαγκαδά.