Φώτο: Pixabay

Νέο ασφαλιστικό προϊόν από την CNP ΖΩΗΣ

H CNP ΖΩΗΣ παρουσιάζει το Bonjour Future Planning, ένα σύγχρονο unit linked προϊόν που προσαρμόζεται στο προφίλ κάθε πελάτη.

Το Bonjour Future Planning είναι το νέο ασφαλιστικό προϊόν της CNP ΖΩΗΣ, που έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των προϊόντων Bonjour Solutions. Σχεδιάσθηκε για να καλύψει τις σύγχρονες αποταμιευτικές ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Το νέο προϊόν της CNP ΖΩΗΣ έρχεται να συμπληρώσει το εισόδημα στην πιο κρίσιμη χρονική στιγμή που μπορεί να είναι η συνταξιοδότηση από τον κρατικό φορέα ασφάλισης, οι σπουδές για τα παιδιά, η πληρωμή για κάποια σοβαρή ανάγκη.

Το Bonjour Future Planning είναι ασφαλιστικό προϊόν ορισμένης διάρκειας συνδεδεμένο με επένδυση σε δύο Αμοιβαία Κεφάλαια. Παρέχει δυνατότητα τακτικών και έκτακτων καταβολών, με στόχο τη δημιουργία κεφαλαίου, ενώ παράλληλα παρέχει ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. 

Προσφέρεται με τρεις επενδυτικές επιλογές (συντηρητική, ισορροπημένη και δυναμική) αναλόγως του επενδυτικού προφίλ του πελάτη, όπως αυτό προκύπτει μετά την συμπλήρωση κατάλληλου ερωτηματολογίου.

Χαρακτηριστικά Bonjour Future Planning

Σύνδεση με δύο Αμοιβαία Κεφάλαια (Ομολογιακό και Μετοχικό)
Τρεις επενδυτικές επιλογές (συντηρητική, ισορροπημένη, δυναμική)
Δυνατότητα αλλαγής επενδυτικής επιλογής
Τακτικές καταβολές: από €50/μήνα 
Έκτακτες καταβολές: από €1.000, μετά τον 3ο μήνα ασφάλισης
Δικαίωμα εξαγοράς Ασφαλιστηρίου: Μετά το 3ο έτος ισχύος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλήρωσε 79,5 εκ. ευρώ στο τετράμηνο σε πελάτες και δικαιούχους η Interamerican

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ασφαλιστικής, διαχειρίστηκε από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 142.241 περιπτώσεις καταβολών πληρώνοντας τουλάχιστον 1.756 πελάτες ή δικαιούχους καθημερινά
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Generali Hellas: Αύξηση 4,7% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 2019

Για ακόμα μια χρονιά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία επιτυγχάνει τους παραγωγικούς στόχους της διατηρώντας σε σταθερά υψηλό επίπεδο το μερίδιο αγοράς της το οποίο διαμορφώθηκε για το 2019 σε 5,3%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα ηλεκτρονική διαδικασία για αποζημιώσεις οχημάτων «Express»

Με τη νέα διαδικασία όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η αποστολή των δικαιολογητικών προς την εταιρεία διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονικά μέσα, σε λίγα βήματα, χωρίς την ανάγκη φυσικής διακίνησης εγγράφων.