ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Shutterstock

Ανεστάλη η διακοπή ρεύματος στο Γηροκομείο Αθηνών

Οι οφειλές ΤΟΥ το Γηροκομείου Αθηνών που ξεπερνούν τα €1,3 εκατ., δεν εξυπηρετούνται τα τελευταία 5 χρόνια και για το λόγο αυτό η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε αγωγή το 2018.

Με παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση, ανεστάλη η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, λόγω υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος. Οι οφειλές αυτές ξεπερνούν τα €1,3 εκατ., δεν εξυπηρετούνται τα τελευταία 5 χρόνια και για το λόγο αυτό η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε αγωγή το 2018.

Με ανακοίνωσή της η  ΔΕΗ ενημερώνει ότι απευθύνει εκ νέου πρόσκληση προς τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών ώστε «να προχωρήσουν σε έναν νέο, ρεαλιστικό διακανονισμό της οφειλής ο οποίος θα λαμβάνει υπόψιν του τόσο το κοινωνικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα όσο και τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μιας εισηγμένης εταιρείας έναντι των μετόχων της και των καταναλωτών».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άνδρας σε γραφείο
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το φιάσκο της αποθήκευσης, στηρίζει ΔΕΗ ο Τσάφος και τι έχει αλλάξει στο ΧΑ

Το φιάσκο με τις επενδύσεις στην αποθήκευση, το έχει αλλάξει στο Χρηματιστήριο, Τσάφος υπέρ απολιγνιτοποίησης, το μυστήριο με τις κενές κατοικίες, η διάκριση της Eurobank και το app της Πειραιώς.
Χρηματιστήριο Αθηνών είσοδος
ΑΓΟΡΕΣ

Ισχυρό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για ελληνικά assets, ρεκόρ κεφαλαίων το 2026

Η ζήτηση των ξένων επενδυτών για ελληνικά assets αυξάνεται, με 36 δισ. ευρώ προσφορές για το 10ετές ομόλογο. Η Ελλάδα ενισχύει την αξιοπιστία της, προσελκύει κεφάλαια και το Χρηματιστήριο αναβαθμίζει το επενδυτικό του προφίλ.