ΓΔ: 1196.52 -0.32% Τζίρος: 82.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:03:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Prodea Inv.

Prodea: Πρόταση για διανομή μερίσματος 0,255 ευρώ ανά μετοχή

Δεδομένης της διανομής προσωρινού μερίσματος ύψους 0,110 ευρώ, το υπόλοιπο προς διανομή μέρισμα ανέρχεται σε 0,145 ευρώ ανά μετοχή σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Τη διανομή μερίσματος 0,255 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό) για τη χρήση 2022 αποφάσισε να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που θα συνέλθει την 13.06.2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της Προντέα Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία, στην από 22.05.2023 συνεδρίαση του.

Δεδομένης της διανομής προσωρινού μερίσματος ύψους € 0,110 σε συνέχεια της από 01.12.2022 απόφασης του Δ.Σ., το υπόλοιπο προς διανομή μέρισμα ανέρχεται σε 0,145 ευρώ / μετοχή (καθαρό), αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Η ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων (record date), η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα και η ημερομηνία έναρξης καταβολής του, καθώς και η πληρώτρια τράπεζα θα γνωστοποιηθούν στο επενδυτικό κοινό ευθύς μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης από την Τακτική Γενική Συνέλευση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-PRODEA-LOGISTICS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Prodea απέκτησε συγκρότημα logistics 59.015 τ.μ., στον Ασπρόπυργο

Η επένδυση αυτή εντάσσεται στην επενδυτική στρατηγική της εταιρείας για ενίσχυση της παρουσίας της στον νευραλγικό κλάδο των logistics αλλά και για τον εμπλουτισμό του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Prodea: Παραιτήθηκε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, συνεχίζει τη λειτουργία της

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου με τα εναπομείναντα τρία μέλη χωρίς αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα γραφεία της Viva Wallet αντί 31,5 εκατ. ευρώ απέκτησε η Prodea

Το ακίνητο συνολικής επιφάνειας περίπου 20.100 τ.μ. είναι πλήρως εκμισθωμένο με βασικό μισθωτή την cloud-based neobank, με την εν λόγω συναλλαγή να χρηματοδοτείται από το πράσινο ομόλογο της εταιρείας που εξέδωσε το 2021.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην απορρόφηση πέντε θυγατρικών εταιρειών της προχωρά η Prodea

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρείας και των Απορροφώμενων όρισαν ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού για τους σκοπούς της συγχώνευσης την 30.09.2022 και προχώρησαν στην από κοινού σύνταξη σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.