ΓΔ: 1170.13 0.14% Τζίρος: 93.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
TBI Bank
Πηγή: TBI Bank

Η tbi bank εισάγει την υπηρεσία BNPL στην ασφάλιση ζώων συντροφιάς

H υπηρεσία BNPL προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής των ασφαλιστικών πακέτων σε 4 δόσεις με μηδενικό επιτόκιο και είναι διαθέσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν στην κατοχή τους πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Η tbi bank, ο μεγαλύτερος πάροχος Buy Now Pay Later (BNPL), εισάγει την υπηρεσία της στο πεδίο της ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, παρέχοντας ευέλικτες λύσεις πληρωμής στους ιδιοκτήτες τους.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία BNPL προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής των ασφαλιστικών πακέτων σε 4 δόσεις με μηδενικό επιτόκιο και είναι διαθέσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν στην κατοχή τους πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιουδήποτε τραπεζικού ιδρύματος.
Μέσω της πλατφόρμας pet-insurance.gr οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων μπορούν εύκολα και γρήγορα να υποβάλουν την αίτησή τους για το ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιθυμούν. Η πλατφόρμα παρέχει μια ποικιλία προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων του δημοφιλούς ασφαλιστικού προγράμματος "Pluto", "Hoolie Cat Insurance", ακόμη και ολοκληρωμένων προγραμμάτων Νομικής Προστασίας και Αστικής Ευθύνης του ιδιοκτήτη κατοικιδίου.

O Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδας σχολίασε: «Με την είσοδο της υπηρεσίας μας BNPL στον χώρο της ασφάλισης των ζώων συντροφιάς, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες τη μοναδική ευκαιρία να προστατεύσουν τα κατοικίδιά τους, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν μια ευέλικτη διαδικασία πληρωμής. Στην tbi bank δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες τους». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Νέα υποκαταστήματα με έμφαση στις ψηφιακές υπηρεσίες

Ήδη λειτουργούν πιλοτικά τρία νέα καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λουτράκι με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ταχύτητα και στην αμεσότητα εξυπηρέτησης του πελάτη σε ένα μοντέρνο περιβάλλον.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συγκέντρωσε 548,6 εκατ. ευρώ η Optima bank, στα 7,2 ευρώ η τιμή διάθεσης

Στις 3,7 φορές έφτασε η υπερκάλυψη της έκδοσης. Επόμενη ημέρα ορόσημο για την τράπεζα είναι η 4η Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης της μετοχής στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Ολοκληρώθηκε η πώληση του χαρτοφυλακίου AstirI

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η συναλλαγή έχει θετική επίδραση στα αποτελέσματα της τράπεζας ενώ ενισχύει τα κεφάλαιά της κατά περίπου 60 μονάδες βάσης, με το συνολικό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας να διαμορφώνεται σε 17,8%.