ΓΔ: 1170.13 0.14% Τζίρος: 93.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αύξηση κύκλου εργασιών 43,5% για την Veritas Ελλάδας - Κύπρου το 2022

Όπως αναφέρει η εταιρεία η αύξηση κύκλου εργασιών οφείλεται στην ανάληψη σημαντικών έργων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, καθώς και το έντονο ενδιαφέρον για την κυβερνοασφάλεια.

 Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 43,5% για Ελλάδα και Κύπρο ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο της Veritas Technologies. Η αύξηση αφορά στο κλείσιμο του οικονομικού έτους 2022 το οποίο ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαρτίου 2023.

Η αύξηση κύκλου εργασιών οφείλεται στην ανάληψη σημαντικών έργων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Παράλληλα, το υψηλό επίπεδο ανησυχίας που έχει προκαλέσει η αύξηση των επιθέσεων ransomware αλλά και η μετάβαση υποδομών στο cloud ανέδειξαν την αναγκαιότητα υπηρεσιών διασφάλισης δεδομένων όπως οι λύσεις που παρέχει η Veritas.

H Veritas χαρακτηρίζεται ως leader στις υπηρεσίες data protection του Gartner Report, διατηρώντας αυτόν τον τίτλο για δεκαέξι συνεχόμενα έτη. Πρόκειται για τον μοναδικό κατασκευαστή που παρέχει ενιαία λύση προστασίας παρέχοντας το αναγκαίο hardware και software, σε μία single vendor πλατφόρμα.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μακρυπούλιας, Country Manager της Veritas για Ελλάδα και Κύπρο, «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που σημαντικοί οργανισμοί επέλεξαν τις λύσεις της Veritas για την προστασία των εταιρικών τους δεδομένων. Οι λύσεις μας είναι οι πλέον εξελιγμένες για την αντιμετώπιση απειλών όπως το ransomware σε on-premise και cloud υποδομές». Επίσης, συμπλήρωσε ότι «Οι επιθέσεις στοχεύουν πλέον και στα backups εκτός από τα παραγωγικά μηχανογραφικά συστήματα, αποσκοπώντας να εμποδίσουν τους οργανισμούς να ανακτήσουν τα  δεδομένα τους με διαδικασίες restore. O συνδυασμός Netbackup και Flex Appliance λόγω των δικλείδων ασφαλείας που προσφέρει, καθιστούν τις λύσεις της Veritas αξιόπιστες, ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις απειλών».

Το επόμενο βήμα προς την διασφάλιση των δεδομένων μεγάλων οργανισμών, είναι το Air Gap. Πρόκειται για μία λύση που παρέχει το μέγιστο επίπεδο προστασίας, καθώς μεταφέρει ένα δεύτερο αντίγραφο backup σε ένα απολύτως προστατευμένο απομονωμένο off-line περιβάλλον. Η τεχνολογία αυτή φαίνεται ότι θα κερδίσει έδαφος στο αμέσως προσεχές διάστημα και η Veritas είναι ένας από τους  ελάχιστους κατασκευαστές που την παρέχουν μέχρι στιγμής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

alpha bamk
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Ολοκλήρωσε την πώληση του χαρτοφυλακίου Sky ύψους 2,3 δισ.

Το Project Sky συνιστά τη δεύτερη μεγαλύτερη συναλλαγή Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων στην Κύπρο και τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα οριστική μεταβίβαση χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων που έχει πραγματοποιηθεί από ελληνική τράπεζα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grid Telecom: Συμφωνία για το υποθαλάσσιο καλώδιο οπτικών ινών Andromeda

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Grid Telecom και της Tamares Telecom θα αναπτύξει μία εναλλακτική ψηφιακή λεωφόρος μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, που αναμένεται να έχει αποφασιστική συμβολή στην ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ασφάλειας στις συναλλαγές μέσω mobile banking, η συνεταιριστική τράπεζα συνεργάζεται με την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Quadible , προχωρώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Αποκτά επιπλέον 13,4% της Ελληνικής Τράπεζας έναντι 70 εκατ. ευρώ

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής η Eurobank θα ελέγχει το 26% της κυπριακής τράπεζας. Η επένδυση γίνεται στο πλαίσιο της στρατηγική ενίσχυσης περαιτέρω την παρουσία του Ομίλου στις βασικές αγορές που δραστηριοποιείται.