ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Attica Group-Aero-Highspeed
Φωτο: Attica Group

Ξεκινά τη Δευτέρα η δημόσια πρόταση της Strix για την Attica Group

H Strix υπογραμμίζει ότι μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς ενώ δεν προτίθεται να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον - τουλάχιστον για ένα χρόνο από την υποβολή της ΔΠ- σε διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο.

Ξεκινά και επίσημα τη Δευτέρα 31 Ιουλίου η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Strix Holdings για τις μετοχές της Attica Group.

Η περίοδος αποδοχής θα λήξει στις 28.08.2023, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα. 

Να σημειωθεί ότι η Strix και τα πρόσωπα που λειτουργούν συντονισμένα κατέχουν άμεσα και έμμεσα 196.873.112 μετοχές ή το 91,227% της Αttica Group.

Ως εκ τούτου, η δημόσια πρόταση αφορά κατ’ ανώτατο αριθμό σε 18.932.731 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 8,773% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας έναντι 2,64 ευρώ ανά μετοχή. 

H Strix υπογραμμίζει ότι μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς ενώ δεν προτίθεται να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον -ήτοι για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους από την υποβολή της ΔΠ- σε διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Attica Group στο Χρηματιστήριο εδώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Διερευνώνται οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες

Η Attica Group υπογραμμίζει πως οι σκηνές είναι αδιανόητες και δεν συνάδουν με τις αξίες του ομίλου και δεν εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο το ήθος και τον επαγγελματισμό των πληρωμάτων και της ελληνικής ναυτοσύνης.