ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Sky Express
Φωτο: Sky Express

Επέκταση του πτητικού προγράμματος της Sky express σε 3 αεροδρόμια

Όπως αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση, η ένταξη των τριών νέων προορισμών της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας ενισχύει τη δυναμική διεθνή πορεία της SKY express.

Το πτητικό της πρόγραμμα σε τρία στρατηγικά αεροδρόμια της Ευρώπης με απευθείας πτήσεις σε Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Βαρσοβία επεκτείνει η Sky express.

Η εταιρεία εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα προς τη Γερμανία, καθώς προσθέτει το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA), το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ (DUS), αλλά και φέρνει πιο κοντά την Αθήνα με τη βορειο-κεντρική Ευρώπη και την πρωτεύουσα της Πολωνίας με απευθείας πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαρσοβίας «Φρεντερίκ Σοπέν» (WAW).Ήδη, οι κρατήσεις για τα νέα αυτά δρομολόγια είναι διαθέσιμες και οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τα ταξίδια τους από τις 29/10/2023.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των νέων δρομολογίων:

  • Αθήνα - Φρανκφούρτη: Συχνότητα: 6 φορές την εβδομάδα - Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή
  • Αθήνα - Ντίσελντορφ: Συχνότητα: 4 φορές την εβδομάδα - Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή
  • Αθήνα - Βαρσοβία: Συχνότητα: 5 φορές την εβδομάδα - Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή

Όπως αναφέρεται, σε σχετική ανακοίνωση, η ένταξη των τριών νέων προορισμών της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας ενισχύει τη δυναμική διεθνή πορεία της SKY express, η οποία πλέον ταξιδεύει με το νεότερο στόλο στην Ελλάδα σε 15 προορισμούς εξωτερικού, ενώ εξακολουθεί να διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού (34).

«Η επέκταση του πτητικού μας προγράμματος σε τρία πολύ στρατηγικά αεροδρόμια της Ευρώπης επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας να δημιουργούμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συνδεσιμότητας για τη χώρα εξυπηρετώντας όλο το χρόνο το επιβατικό μας κοινό με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους. Η προσθήκη των τριών νέων προορισμών της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας δίνει περαιτέρω ώθηση για την υλοποίηση του μακρόπνοου πλάνου μας» δήλωσε ο κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief Commercial Director της SKY express.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

business_daily_sky_express
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου στην Ευρώπη κατέγραψε η SKY Express

Η αεροπορική εταιρεία με 119 καθημερινές πτήσεις, κατέκτησε επίσης την 38η θέση στη λίστα των πιο πολυσύχναστων αερομεταφορέων σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυο. Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν ακύρωσε ούτε μια πτήση την καλοκαιρινή περίοδο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξάνει τις απευθείας πτήσεις στην Κρήτη από Ευρώπη η SKY express

Με στόχο να αυξήσει την άφιξη επισκεπτών στην Κρήτη, η SKY express θα συνδέσει τα αεροδρόμια του νησιού με απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας, την Πολωνία, Πορτογαλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.