ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Mytilineos
Φωτο: Mytilineos

Mytilineos: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της εταιρείας της Unison Facility

Η Mytilineos απέκτησε το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της UNISON Facility Services S.A., η οποία θα αποτελεί πλέον θυγατρική, υπαγόμενη διοικητικά στον κλάδο Ενέργειας.

Την τυπική ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας της Unison Facility, μετά και την έγκριση που έλαβε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωσε η Mytilineos. 

Στην ανακοίνωση της εισηγμένης τονίζεται ότι: «Η MYTILINEOS Energy & Metals (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) ανακοίνωσε, σε συνέχεια της από 29.05.2023 ανακοίνωσης, την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρείας UNISON Facility Services Α.Ε. στις 09.08.2023».

Η εισηγμένη εξαγόρασε το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της UNISON Facility Services S.A., η οποία θα αποτελεί πλέον θυγατρική, υπαγόμενη διοικητικά στον κλάδο Ενέργειας («M Energy») της MYTILINEOS, και ειδικότερα στον Τομέα M Energy Customer Solutions». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Κατασκευάζει δεύτερη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής CCGT στην Πολωνία

Το έργο PAK CCGT αναμένεται να ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2027. Η συμβατική τιμή για την Mytilineos ανέρχεται περίπου σε 250 εκατ. ευρώ. Η συνολική επένδυση υπερβαίνει την αξία των 2,3 δισ. PLN (500 εκατ. ευρώ).